VELKOMMEN TIL NORMISJONSFEST

Lørdag 26. september kl 15  inviterer regionsstyret i Agder til  fest på Bibelskolen i Grimstad. Siden  regionens årsmøte ble gjort digitalt,  fikk vi ikke møte hverandre, sett hverandre og delt fellesskap. Vi  trenger «å bygge laget», være sammen for å dele liv og tjeneste.  Da trenger vi å møtes  ordentlig, ikke bare på skjerm.

Vi vil snakke sammen om hvordan vi har hatt det, denne våren/sommeren.  Hvordan tenker vi det skal bli framover? Hvordan kan vi «spille hverandre gode», som Nils Arne Eggen i Rosenborg Fotballklubb, sa så mange ganger.

Det var satt opp et tema for årsmøte i vår – det holder vi fast ved, fordi det er like aktuelt: «Hva betyr det å følge Jesus i 2020?»  Forhåpentligvis kan rektor ved BIG , Kjetil Vestel Haga, si oss noe om dette (det er ikke helt avklart om han kan være med).

Detaljert program og invitasjon kommer rett over sommeren. Men vi vet at vi starter med en varm rett kl 15.00, og avslutter med kake og kaffe.

På Bibelskolen er det god plass, så både matservering og riktig avstand mellom oss skal bli  ivaretatt etter gjeldende reglement. Det er dessuten høstferie, så studentene er ikke på skolen.


Vi vet at mange konfirmasjoner er flyttet til høsten.  Det er nesten umulig ikke å kollidere med noe ett eller annet sted i Agder.  På Bibelskolen er alle  helgene i oktober opptatt med konformasjonsselskaper/catering.    Derfor velger vi siste lørdag i september, også fordi studentene er borte.

Notèr deg datoen 26. september, og bli med på  Normisjonsfesten  på Bibelskolen.

Alle er hjertelig velkommen, men særlig vil vi ønske store og små foreninger velkommen. 

Regionsstyret