Bibelprat med Kurt

Normisjon og Acta Agder sin podkast, «Bedehuset», gjør en liten retningsendring. Fra midten av november vil vi lage episoder der Kurt Hjemdal er fast gjest. Vi kommer til å gå gjennom kapittel for kapittel i bibelen. Vi skal forsøke å stille spørsmål til Kurt som en gjennomsnittlig bibelleser ville ha stilt. Hver episode vil ha en lengde på 15-20 min. Podkasten vil hete «Bibelprat med Kurt». 

Podcast om Bibelen med Kurt Hjemdal

Mange i Normisjon har lenge hatt glede av Kurt sin bibelundervisning. Nå ønsker vi å gjøre Kurt sin enestående bibelkunnskap enda mer tilgjengelig for nåværende og kommende generasjoner. Podkasten skal være en hjelp til deg som bibelleser. I møte med bibelen støter vi ofte på ting vi ikke forstår, og sjeldent tar vi oss tid til å finne ut av det. I podkasten ønsker vi å ta tak i nettopp disse spørsmålene. 


Podcasten finner du på blant annet Spotify og Itunes. Vi inviterer deg til å bli en av våre faste lyttere!