Men ordet er ikke bundet

Tekst: Alf Halvorsen

At 30 prosent av Paulus sine brev er skrevet i fengsel, er en trøst i disse tider hvor Korona og terror begrenser muligheten for misjonærene til å være fysisk til stede i Mali. Men landet er heldigvis tilbake til mer stabile politiske forhold etter uro og militærkupp. Malinkéene har merket lite til disse tingene, og både malinkéområdet og landet har blitt spart for stor spredning av Koronaviruset. Det største problemet er fare for overfall langs veien. «Vi trenger noen minnepenner», var derfor spørsmålet jeg fikk for noen dager siden. Slik kan forkynnelsen på lokalradioen tas opp hjemme, uten farefull motorsykkelkjøring i nattemørket. Tross alt – det er vekst fordi ordet når stadig lenger ut.

Hjertelig takk for din gave til arbeidet i Mali!

Gi en gave ved å klikke her: https://normisjon.profundo.no/gi_normisjonagder

For øremerket gave til Halvorsens arbeid:
Bruk Vippsnummer 94272, eller sett gaven inn på kontonummer 8220.02.82600.
Merk gaven med «Halvorsens arbeid».