Regionsårsmøte 2021

Regionstyret i  Agder hadde planlagt regionårsmøte 10. april. 27. januar vedtok samme styret, at det ikke er forsvarlig å gjennomføre et fysisk  årsmøte, slik vi er vant til. De fleste andre regioner i Normisjon, tenker også slik.  Vi vet  ikke nå hvor mange som kan møtes da, , og hvilke restriksjoner med tanke på smittevern vi må ta hensyn til.

Derfor  ble regionstyret enige om å  gi seg litt mere tid  for å finne en god løsning. De utsetter saken til møte 4. mars.Trolig blir det en kombinasjon av et digitalt mte og   stemmegivning pr e-post/post (som i fjor)

Foreløpig er det mandag 19 april, kveldstid, som er datoen vi jobber  med for et digitalt informasjons/samtale møte.Det skal komme god informasjon i god tid. Så vil heller regionstyret invitere til  en fysisk samling  senere, når vi vet det er trygt og mange kan komme.

Relatert innhold

Ledertråden

Våre ord har kraft. Måten vi sier det på er avgjørende. Vær sannheten tro i kjærlighet! Det bygger opp, framfor å rive ned.

Les mer

Read article "Ledertråden"

Høstdager i Bykle september 2021

Seniorutvalget inviterer til fine høstdager i Bykle. Johnn Hardang (bildet) blir med som taler, og det blir flott lyrikk ved Haldis Reigstad. Grete og Jørg Jørgensen bidrar med vakker sang. Ikke gå glipp av dette!

Les mer

Read article "Høstdager i Bykle september 2021"

AVLYST: Seniortreff på Lyngdal Bedehus 22. april

AVLYST:Til vårens seniortreff får vi besøk av Helge og Mary Anette Skaaheim, ledere av den kristne mediekanalen Jesusnett.

Les mer

Read article "AVLYST: Seniortreff på Lyngdal Bedehus 22. april"