UTSATT! Soul Children Gathering i Grimstad, flyttes til våren

Vi gleder oss masse til årets gathering! Vi skal være i Normisjonshallen og Norkirken Grimstads lokaler, like ved E18. Det er 30-40 minutter fra Kristiansand, 1t 15 min fra Mandal, 20 minutter fra Arendal. Området er perfekt å boltre seg på, både utendørs og innendørs! Det blir full lyd- og lysrigg i Normisjonshallen, vi har med oss flinke korinstruktører og et husband det svinger av! Er vi heldige dukker også septembersola opp. Med andre ord: Alt ligger godt til rette for ei heidundrende korhelg!

Hva skjer? 

Vi skal ha Mass Choir-øvelser hvor vi øver frem mot Soul Church søndag formiddag. Det blir Saturday Night Live hvor de ulike korene opptrer for hverandre. Vi skal ha ulike Workshops som: Dans, Freesbeegolf, Kreativ, X-Games, ballspill og lederseminar. Det blir også et eget opplegg for Soul Teens, og vi kan tilby kurs innen band, lydteknikk og foto/film.

Aldersgrenser

Soul Children Gathering er for Soul Children (5.-10. klasse) og Soul Teens (10. klasse-VG3). Gatheringen er både for kor som er meldt inn i Soul Children-bevegelsen og andre kor som har sangere i aldersspennet 5. klasse til VG3. En regner klassetrinnene ut ifra skoleåret 21/22.

Påmeldingsfrist

Påmeldingsfristen er satt til 15. juni. Alle deltakere må meldes på av sine korledere. Det vil være mulig å justere deltakerantallet frem til 2. september. Dette gjøres ved å gå inn i bestillingsbekreftelsen dere får på e-post etter å ha gjennomført påmeldingen. Velg “Se hele bestillingen” og “Endre bestillingen”. Under påmeldingen vil dere bli bedt om å oppgi T-skjortestørrelser til alle deltakere. Dersom smitteverntiltakene tilsier at en kun kan arrangere med et begrenset antall deltakere vil «førstemann til mølla»-prinsippet være gjeldende. Fakturaen for påmeldingen blir først sendt ut etter 2. september. Ved avmelding etter 2. september, vil avmeldingen bli belastet med 200 kr i avbestillingsgebyr pr. avmeldt deltaker. Ved avmelding senere enn 3 dager før arrangementet starter gis det ingen refusjon. Dette gjelder ikke hvis avmelding skyldes sykdom, karantene e.l.
For å melde av en deltaker: send en epost til soulchildren.agder@normisjon.no

Lenke til påmelding 

https://www.checkin.no/event/32725/soul-children-gathering-i-grimstad-agder

Deltakeravgift

Deltakeravgiften er 600,- pr. deltaker. Pris for overnatting er 100,- pr. deltaker. De samme prisene gjelder også for voksne som følger korene. Vi tilbyr overnatting i sovesaler i Normisjonshallen eller Norkirken Grimstad. Det er mulig for korene å bruke frifondmidler til å dekke hele eller deler av deltakeravgiften.
Hvis noen i koret har problemer med å være med på grunn av økonomi, kan en søke leirstøtte via Acta Region Agder.
Se info om dette her: https://acta.no/lokallag/drift-av-lokallag/leirstotte/

Koronasituasjonen 

Vi vil være i tett kontakt med de lokale smittevernmyndighetene frem mot gatheringen, slik at vi kan sørge for å gjennomføre helgen med et forsvarlig smittevern. Dersom de gjeldende smittevernstiltakene ikke gjør det mulig å gjennomføre arrangementet vil det bli avlyst. Ved en eventuell avlysning vil korene få refundert hele deltakeravgiften. 

Bandkurs, Lydteknikk-kurs og Foto/film-kurs

Under årets gathering arrangerer vi tre kurs som går parallelt med det øvrige programmet. En trenger ikke å være medlem i et Soul Children-/Soul Teens-kor for å delta på kursene, men påmeldingen må gjøres gjennom et lokalt kor. Kursene gir en god mulighet for å involvere lokale tweens og teens som ikke liker å synge i kor. Det er et begrenset antall plasser på kursene, så her gjelder det å være raskt ute med påmeldingen.

Bandkurs:
Vi arrangerer bandkurs hvor gatheringens husband stiller som instruktører. Her kan både allerede etablerte band og enkeltinstrumentalister melde seg på. Den første halvdelen av lørdagen vil kurset foregå parallelt med Mass Choir-øvelsene. Mot slutten av lørdagen og under Soul Church blir det mulig for deltakerne å delta i Mass Choir.

Lydteknikk-kurs:
Deltakerne på lydteknikk-kurset får følge gatheringens lydmann gjennom hele helga, samt få opplæring i bruk av mixer, mikrofoner og opprigg/nedrigg. Kurset vil foregå parallelt med Mass Choir-øvelsene. 

Foto/film-kurs:
Deltakerne på foto/film-kurset får følge gatheringens Media Crew gjennom hele helga, samt få opplæring i å ta bilder/film. Kurset vil foregå parallelt med Mass Choir-øvelsene.

Ledere og dugnad

Hvert kor stiller selv med voksne ledere som har ansvar for korets medlemmer underveis i gatheringen. Nytt av året er at alle påmeldte kor må regne med å bidra med noen praktiske dugnadsoppgaver i løpet av helgen. Dette gjelder først og fremst i forbindelse med måltider og opprydding/vask. Dette kan enten løses ved at de voksne som følger koret hele helga gjør oppgavene eller ved at foreldre kommer inn utenfra for å gjøre oppgavene. Mer info om dette kommer.

Foreløpig program

Lørdag 18. september

09.30   Registrering
10.00   Kick-Off
10.20.  Øvelse Mass Choir
12.00   Lunsj
12.30   Workshops 
14.00   Pause med frukt
14.30   Øvelse Mass Choir
17.00   Middag
18.00   Gjennomgang Soul Church
19.00   Saturday Night Live! Ditt kor kan synge!
21.00   Kveldsmat og Café

Søndag 19. september

09.00   Frokost for de som overnatter
10.00   Forberedelse til Soul Church
11.00   Soul Church

Informasjon og spørsmål

Mer informasjon om gatheringen legges fortløpende ut på vår Facebook-gruppe: “Soul Children Ledere Agder”. Spørsmål om arrangementet kan sendes til e-post: soulchildren.agder@normisjon.no.