Bli med i Lillesand Soul Kids

Hei, alle sammen!
Jeg ville bare fortelle dere om et spennende prosjekt som er i gang med å starte opp. På bedehuset i Lillesand prøver vi å starte opp et barnegospelkor, under navnet Lillesand Soul Kids, ledet av undertegnede. ?


Og hvem er jeg, lurer dere kanskje på? Mitt navn er Pernille, jeg er 25 år, og jeg skal være dirigent og musikalsk leder for dette gøyale barnekoret. Før jeg ble dirigent for Lillesand Soul Kids har jeg dirigert i flere andre barne/ungdoms-kor, som Hellemyr Ten Sing, Søgne Soul Children, Grimstad Soul Children, med fler. Av yrke er jeg pianist og musikklærer, utdannet fra rytmisk institutt ved UiA, og jeg jobber blant annet som musikalsk leder, pianolærer, vikarorganist, og frilans musiker! Så korsangen i Lillesand Soul Kids kommer ikke til å mangle på noe rent kompetansemessig! ?


Om du eller noen i familien har barn i alderen 1.-4.klasse, eller kjenner noen som har det, gjerne spre ordet om at de er hjertelige velkomne til å bli med i Lillesand Soul Kids. Det blir et kor med mye futt, dans, bevegelse, lek, og ikke minst – med moderne og kul musikk som ungene liker! Det blir en fest, så gled dere !!
Kom og bli med på oppstartsøvelse tirsdag 21.september, kl.17! Vi lover bort varm drikke, og en deilig sofaplass til alle foreldre/foresatte, så dere kan få nyte både korsangen og tiden under øvelsen i god behold. ? 

Hilsen Pernille Galdal