Hoppeslott, sannheter om Jesus og lek til sola går ned

Marte Frivold skal ha hovedansvar for barneopplegget på Bibelcampen i sommer. Her kan du bli bedre kjent med henne.

Marte Frivold leder for barneopplegget på Bibelcampen.
Marte Frivold gleder seg til å være hovedleder for barna på Bibelcampingen.

Mitt navn er Marte Frivold. Jeg er 21 år gammel og kommer fra sørlandsbyen Mandal. De to siste årene har jeg tilbrakt på bibelskolen i Grimstad. Først et år på musikklinja, og deretter et år som musikkstipendiat.

Hver sommer siden jeg var omtrent 8 år har jeg vært på Sommer i Sør (bibelcampens forgjenger). Det var alltid sommerens høydepunkt. Etter hvert fikk jeg også være med som leder for de minste barna. Derfor er det ekstra stas å stå som hovedansvarlig for barneopplegget på Bibelcamp i år.

Vi er en god gjeng med ledere som har planlagt jevnt og trutt gjennom dette året for at alle barna på bibelcampen skal få en super uke. Opplegget vil stort sett være todelt hvor 4-6 åringene er sammen og 1.-7. klasse.

Tivoli og sannheter om Jesus

I løpet av uka skal vi gjøre mye gøy. Vi skal ha morgenmøter, leirdans, ulike aktiviteter, lovsang, mesternes mester, misjonsprosjekt, tivoli, bibeltimer, kino, osv. Det kan til og med være at jeg har hørt et rykte om hoppeslott!

Målet vårt er at barn og unge skal få en gøyal uke her på bibelskolen, men også sitte igjen med noen flere sannheter om hvem Jesus er.

Bibelcamp på Bibelskolen i Grimstad.

Campens tema er «Gud i livet – livet i Gud», og det vil også være barneopplegget sitt tema.

Til å holde bibeltimene har vi fått med oss Kristine Kjetså Norum. Hun er ansatt i Acta region Agder, og er en eminent barneforkynner.

Glede over barna

Jeg gleder meg aller mest til å bli kjent med alle barna som kommer på bibelcampen. Sammen kan vi nyte Grimstads fine sommervær og leke til solen går ned. Jeg håper å se dine barn på Bibelcamp i sommer!

Jeg vil melde på mitt barn! (Checkin.no)