Kvinnekonferansen ønsker å oppmuntre

Kvinner i nettverk inviterer til en stor nordisk kvinnekonferanse som arrangeres i Oslo Convention Center 20.-23.oktober 2022. Det er Kvinner i Nettverk, sammen med 20 andre innbydere, deriblant Normisjon, som inviterer.

Etter år med få konferanser og større samlingspunkt er håpet at konferansen kan gi fornyet tro og mot til å leve livet med Jesus i hverdagen. Tema for konferansen er «OPPREIST». Sammen vil vi oppmuntre hverandre til å stå oppreist i tiden som ligger foran oss. Når dette skjer, tror vi at vi også vil bety en forskjell for menneskene vi møter.

Oppreist i Kristus for å leve oppreist i hverdagen sammen med Ham. Å være en kristen i dag er ikke det samme som for 20 år siden og heller ikke slik det var for 5 år siden. Vi trenger å stå sammen, og vi trenger Guds nåde og kraft til å stå på Guds ord og til å ha et frimodig vitnesbyrd.

Gud kan møte oss hvor som helst, men for mange er det godt å komme bort fra de hverdagslige rammene, fordi vi da er mer tilstede og tilgjengelige for at Gud kan møte oss.

Alle damer og jenter er invitert og det vil bli eget opplegg for jenter 15-19 år og 19-25 år under konferansen.

Vi vet ikke hvem som trenger å komme på denne konferansen, og hvem Gud kaller på og vil møte, derfor må vi invitere alle vi kan!

Påmelding via Checkin.no.