Jesus til barna

Norkirken Iveland skal arrangere en kristen barnefestival for barn og tweens 4.-6. november.

– Festivalen har fått navnet: JTB ( Jesus til barna ) og den er gratis for alle som vil, sier festivalsjef Vegard Holbæk engasjert.

– Fredagskvelden (JTB VIP) starter med ungdomsmøte og konserter her er aldersgrensen fra 8 klasse, fortsetter Vegard.

Lørdag formiddag blir det JTB barnefestival (3.-7.klasse) med masse aktiviteter som: hoppeslott, Boblefotball, kikkertfotball skate og scoot med mer. Lørdagen avsluttes med møte og konserter. Søndagen blir en familiedag med basar og mye moro. Det blir kafé/kiosk hele helgen.

– Festivalen vil foregå i Norkirken Iveland og i Ivelandshallen. Målet er å gi barn trygge og spennende opplevelser med festival, slik at de ønsker å delta på kristne ungdomsfestivaler når de blir gamle nok. Det er nemlig et stort tilbud av festivaler å velge i, men for vår målgruppe er denne festivalen ganske unik, forteller Vegard. 

Målgruppa er i utgangspunktet 3.-7. klasse, men for at de som skal være ungdomsleder for barna på lørdagen skulle få en kveld med seg selv og Jesus, valgte Vegard og ledergjengen å kjøre på med et ungdomsmøte på fredagen.

Tilslutt kommer Vegard Holbæk med en oppfordring:

– Vi oppfordrer og ønsker at menigheter og barne- og ungdomsforeninger tar med seg sine barn og ungdom sammen med ledere til JTB på Iveland denne helgen. Da har de også et kjent ansikt som de kan forholde seg til.

Gratis påmelding via Checkin.no.