Randi og Ivar anbefaler høstdager på Hovdestøylen

Sist høst meldte vi oss på Seniordager/høstdager på Hovdestøylen. Det ble en super opplevelse. For det første er Hovdestøylen nyoppusset hotell med romslige og nydelige rom. God mat, spesielt frokosten ! Og det ligger i et flott turterreng. 

Seniorutvalget gjorde en utrolig god jobb med å få oss deltakere til å trives, både med måten vi ble møtt på og med opplegget av helgen. Oppbyggelige bibeltimer og kvelds-andakter, stod Svein Granerud for. Dette ga mersmak, så derfor har vi meldt oss på til «Høstdagene på Hovdestøylen» i år også, og anbefaler helgen på det varmeste. Og i år er det Arvid Hunemo som er taler. 

Randi og Ivar Vorhaug 

Påmelding snarest, men senest innen 4. juli.
Arrangementet avlyses ved færre enn 65 påmeldte innen 4. juli.

Påmelding til plussreiser på e-post: post@plussreiser.no
eller på telefon 70 17 90 00.