Høy aktivitet på Bibelskolen i Grimstad i sommer.

Tekst: Heidi.O Roland Publisert: 14.08.23

Denne sommeren har det vært mye folk på Bibelskolen i Grimstad og i Normisjonshallen. Det har vært stevner og leirer igjennom hele sommeren. Noen av de har ikke arrangert stevne på Bibelskolen før. Utifra tilbakemeldingene har de vært veldig fornøyd med Bibelskolen som sted, og servicen som er gitt.

Åpen himmel (IMI-kriken) satt igang stevnesommeren på BiG den 3-7. juli, her var det rundt 1200 deltakere, som er veldig mange. Så her var det fullt liv.

Vannkrig mellom barn og voksne på Åpen himmel. (Bilde: Imi kirken)

Uken etter var det Bibelskolens eget stevne Sommer i Sør som gikk av stabelen. Stevnet samlet rundt 400 store og små. Det ble noen fine dager for de som deltok.

Sommer i Sør (Bilde: Marit Elisabeth Berling)

Årets tema var; «Livene våre er fulle av input, forventninger og oppslag fra alle kanter. Vi blir oppfordret til å like, kommentere, følge og dele alle slags innlegg og oppslag. Men hva med troslivet vårt? Om vi har valgt å følge Jesus, burde vi ikke da snakke om Han og dele dette budskapet videre? Hvordan kan det se ut å like, kommentere, følge og dele Jesus videre i mitt liv?»

(Bilde: Marit Elisabeth Berling)

Lys og salt (Kristent nettverk) ble i år arrangert for første gang i Grimstad. Ca. 800 deltok på stevnet. De var veldig fornøyd med området, og noen deltagere vi snakket med trakk fram nærheten til alt var veldig praktisk. Det at man kunne så og si sette på babycall, og gå på møte i hallen var et stort pluss for småbarnsforeldrene.

(Bilde: Kristent nettverk)

Ordet Israel hadde et stevne siste uken i juli, her var det oppimot 400 som deltok. Elisabeth Eriksen Levy fra Den Norske Israelmisjon var en av de som hadde møte på stevnet.

(Bilde: Ordet Israel)

KRIK avsluttet stevnesommeren med to leirer i august. De er også på BiG for første gang. 6.-10. august var det Arena idrettsleir for ungdom mellom 16 og 20 år. De var mellom 7-800 ungdommer og ledere. De var litt uheldig med været de første dagene, men stemningen var god for det om.

Arena (Bilde: Kristen Idrettskontakt)

Bare noen timer etter at ungdommene hadde reist fra BiG, var det de unge voksne som skulle på leir. Camp 20+ startet opp 10.august og var på BiG fram til søndag 13. 400 deltok på denne leiren.

Camp 20+ (Bilde: Kristen Idrettskontakt)

Alle de som har vært på jobb i sommer har virkelig gjort en strålende jobb. Så får man håpe at alle som har vært på BiG i sommer kommer tilbake neste år.