Ny bok fra Oddvar Søvik

For noen år siden ga Oddvar Søvik ut en liten bok som het Veien hjem. Den var ment som en veiviser til frelse, og flere har sagt ja til Jesus ved å lese den. Nå har han kommet med en oppfølger: Veien frem. 

Han skriver i forordetDenne lille boken er først og fremst beregnet for deg som har sagt ja til Jesus for første gang. Du har funnet hjem.

Men å bli frelst er både en begynnelse, en vei å gå og et mål å nå. Dessverre er det mange som en gang sa ja til Jesus, men som siden falt fra. For det er mye som vil hindre oss i å fullføre løpet: Byrder og bekymringer, fristelser og fall, motstand og motgang. Derfor er dette også en bok for deg som har vandret en stund med Jesus. For oss alle er det viktig å lære hvordan vi kan bli inspirert, motivert og få kraft til å holde ut og nå frem til målet. Det vil denne boken gi praktiske svar på.

Boken er på 80 små sider og koster 75.- Kan kjøpes i kristen bokhandel eller bestilles direkte fra Oddvar Søvik. Tre stk: 200.- 5 stk: 300.-