GIVERKAMPANJEN 2021

GIVERKAMPANJEN 2021 - Vi lar oss ikke stanse!

De lot seg ikke stanse. Slik beskriver Lukas apostlenes holdning etter å ha blitt fengslet, pisket og ilagt taleforbud om Jesus. De var attpåtil glade fordi de var funnet verdige til å bli vanæret for Navnets skyld. Et annerledes liv enn det vi tyller oss inn i desember. Men vi har noe å gi til verden! Til våre venner, våre familier og våre naboer. Vi lar oss ikke stanse! Evangeliet om Jesus skal ut til alle. Selv når krefter rundt oss vil hindre oss, så lar vi oss ikke stanse! For Jesu skyld

Vi lar oss ikke stanse!

Hver søndag i adventen 2021 vil vi gi dere en ny film der arbeidet vårt presenteres. Vi håper det vil skape engasjement, forbønn og giverglede.

 Se 4.søndag i advent her!

Vipps til 94272

(Oppgi tlf.nr. dersom du ønsker skattefradrag).

Kontonummer: 8220 02 82600

Enten du bruker kontonummeret eller Vipps,
er det fint om du merker gaven med «Advent»

 

GI DIN GAVE HER!

FØRSTE SØNDAG I ADVENT

FØRSTE SØNDAG I ADVENT vil vi presentere arbeidet som skjer i Norkirkene og foreningene våre. Det lokale arbeidet er bærebjelken i alt Normisjon og Acta steller med.

Det er så inspirerende å se alt som legges ned av ressurser og engasjement for at mennesker som bor i bygda/byen, skal oppleve Guds godhet.

GI DIN GAVE HER!

 

Takk til alle som ber, gir penger og bidrar til at det er godt å tilhøre fellesskapet på ditt hjemsted.

ANDRE SØNDAG I ADVENT

ANDRE SØNDAG I ADVENT får du glimt fra
Actas arbeid og våre adventsleirer. I år var påmeldingen raskt i gang. Det er jo to år siden sist vi hadde adventsleirer! Barna er fornøyde, og vi ansatte gleder oss over å kunne arrangere leir igjen med forventninger, gøyale påfunn, pepperkaker og Jesus!

TREDJE SØNDAG I ADVENT

TREDJE SØNDAG I ADVENT skal vi bli bedre kjent med Fermate Sør og seniorarbeidet vårt.

Fermate Sør har erfarne sjelesørgere som har tid og kompetanse til å følge personer gjennom prosesser og som ønsker å gå et stykke på veiene sammen med mennesker i viktige livsprosesser. De arrangerer også kurs og temadager.

Seniorutvalget vårt jobber målrettet for å fremme seniorarbeidet i regionen. De arrangerer samlinger og turer gjennom året.

FJERDE SØNDAG I ADVENT

FJERDE SØNDAG I ADVENT vil vi bli bedre kjent med det internasjonale arbeidet til Normisjon som regionen ønsker å ha fokus på. Vi vil i tiden fremover løfte frem arbeidet vårt i Mali, Bhutan, Midt-Østen og Europa. Du leste riktig, Normisjon driver arbeid på disse stedene. Denne søndagen får du vite mer om det.

 Se filmen her!

Giverkampanjen 2021: VI LAR OSS IKKE STANSE!

GI DIN GAVE HER!

Støtt Normisjon region Agder med vipps 94272. Merk med «Advent». Ønsker du skattefradrag, merk også med ditt telefonnummer.

Du kan også gi din gave på kontonummer: 8220.02.82600. Merk med «Advent».

Følg oss i Adventstiden her på normisjon.no/agder og Facebooksida Normisjon og Acta region Agder.