Til minne om Ingeborg Tønnesen

VAKKER AVSKJED MED INGEBORG TØNNESEN

Mange kom 21. november til Oddernes Kirke for å ta et siste farvel med alles kjære Ingeborg. På en trist, regnfull torsdag opplevde vi plutselig noe uventet, skyene delte seg og solen kom frem og lyste opp kirkegården. Det var som en hilsen fra Ham der oppe, til oss som stod igjen ved graven med savnet og sorgen.
Og typisk Ingeborg – den alltid glade bedehusdama – lyssprederen overalt hvor hun dukket opp. Og mens vi alle stod med bøyde hoder og prøvde å få øye på kista nede i den mørke grava, sa plutselig pastor Jølstad fra gravkanten:
«Se ikke ned, løft hodet, se opp mot himmelen hvor Ingeborg nå er, hos Jesus».

Et langt liv i tjeneste for misjonen er også nå slutt. Spesielt for Indremisjonen hvor paret var blant de mest trofaste på Bedehuset. Sammen med sin mann Bjarne og sin velbrukte gitar var de i mange år etterspurte duettsangere. Talløse møter stod paret alene for; Bjarne forkynte Ordet, og i tillegg til sangen påtok Ingeborg seg gjerne kjøkkentjenesten. Vi husker dem med glede fra årene som bestyrerpar på Agderstrand, og de mange Finnmarksturene som Indremisjonens evangelister.

Vi takker for mange års vennskap og lyser fred over
Ingeborg og Bjarne Tønnesens minne.

Oddvar Tesaker, 22.11.2019