Takk for din gave til Normisjon region Trøndelag!

Tusen hjertelig takk for din gave til arbeidet som Normisjon og Acta driver i hele Trøndelag!

Gaven din hjelper oss å fortsette vårt arbeid i region Trøndelag. Vi har i vår region en stab på seks ansatte, som blant annet besøker foreninger og fellesskap, og arrangerer leirer og andre samlinger – for både unge og eldre.

I regionen har vi rundt 50 lokale foreninger og fellesskap, samt nærmere 50 Acta-lag, som drives av frivillige ledere i alle aldre. Vår jobb er å bidra med forkynnelse, ledertrening og støtte til disse lokallagene.

Gjennom leirstedene IMI Stølen på Oppdal, Tron Ungdomssenter på Tynset og Hallarheim leirsted i Nærøysund, arrangerer vi leirer for både barn, ungdom, familier og eldre.

Våre to folkehøgskoler Bakketun fhs på Verdal og Trondheimsfjord fhs i Børsa, samt Kristen Videregående Skole Trøndelag og Øya videregående skole, får også flere ganger i året besøk av forkynnere fra regionen. På sistnevnte skole arrangerer vi hvert år Alpha-kurs for elevene.

Vi har vårt regionkontor i Salemhuset i Trondheim. Her har vi et tett og dynamisk samarbeid med Norkirken Trondheim Salem, Misjonsskolen Gå Ut Senteret, Trondheim Samtalesenter og Norkirkens diakonale arbeid 22B.

Fast givertjeneste

Vi er takknemlig for alle gaver! Dersom du har mulighet til å bli fast giver, er du med på å bidra til økt stabilitet i driften av arbeidet i regionen vår. Du kan velge å gi fast via AvtaleGiro eller Vipps. Klikk her for å bli fast giver!

Sammen er vi Normisjon, og sammen utgjør vi en forskjell!