Panorama – Nytt fra Normisjon

Panorama er Normisjon Trøndelag sin regionavis, som holder deg oppdatert på det som skjer innenfor Normisjons og Actas arbeid i Trøndelag og Nord-Østerdalen. På denne siden kan du lese utdrag og utvalgte artikler fra Panorama.

 

Om Panorama

Panorama kommer med 7 utgaver hvert år. Redaktør for avisen er Eivind Lånke Risholm (epost: panorama@normisjon.no – tlf. 97573661).

Hvis du ikke er abonnent, kan du få Panorama tilsendt gratis ut året.
Send en mail til panorama@normisjon.no og bestill ditt gratis-abonnement nå!

Utgivelsesplan 2023: klikk her!

Panorama-stoff på nett

Ønsker å leve enkelt

Hun vil ikke gjøre ting mer komplisert enn nødvendig, sykepleieren som kan bli ny regionstyreleder i Normisjon Trøndelag. – Jeg har ei enkel tro og et enkelt syn på livet, sier Anne Bergsrønning Eid fra Melhus.

Read article "Ønsker å leve enkelt"

Medvandreren

Går livet på skinner? Eller har du møtt utfordringer som er tunge å bære alene? Hadde det da vært godt å hatt en person som du kunne dele hverdagens gleder og utfordringer med?

Lederartikkel av Inger Brit Rødberg, hentet fra Panorama nr. 8-2019

Read article "Medvandreren"

Vil leve ut drømmen i Senegal

Allerede som ung jente kjente hun at misjonærenes historier fra Afrika berørte henne sterkt. Nå tar 28 år gamle Anne-Gitte Stenhaug fra Trondheim over ansvaret for Normisjons skole og barnehage i Senegal.

Read article "Vil leve ut drømmen i Senegal"

Nåden

«Nåden holder i liv og i død, fordi den er knyttet til den korsfestede og oppstandne Jesus Kristus». Andakt av Jann Even Andresen (publisert i Panorama nr. 6-2019).

Read article "Nåden"

Godhet og misjon i Åfjord

Åfjord skolelag, en av Actas medlemsgrupper i Trøndelag, har de siste sju årene arrangert en årlig Godhetsdag. De kaller det årets viktigste arbeidsøkt. Nå er engasjementet utvidet til også å inneholde misjonstur til Makedonia.

Read article "Godhet og misjon i Åfjord"

Julens skjulte skatter

Kan hyrdenes forventning til hva de skulle finne i stallen, sammenlignes med et lite barn som gleder seg til jul? Hentet fra Panorama nr. 9-2018

Read article "Julens skjulte skatter"

Stor dugnadsinnsats på IMI Stølen

Dugnadsleiren på IMI Stølen er en fast tradisjon. Årets leir ble avviklet 11.-13. september, og for andre året på rad var vi over 30 deltakere. Hentet fra Panorama nr. 8-2018

Read article "Stor dugnadsinnsats på IMI Stølen"

Ladepausen

De siste årene har jeg vært sammen med noen bileiere som er veldig opptatt av bilens behov. De tenker og snakker: Trenger den å lades nå? Hvor langt kommer den med strømmen den har nå? Skal jeg legge inn ladepause underveis? Hentet fra Panorama nr. 8-2018

Read article "Ladepausen"