Panorama – Nytt fra Normisjon i Trøndelag

Panorama er Normisjon Trøndelag sin regionavis, som holder deg oppdatert på det som skjer innenfor Normisjons og Actas arbeid i Trøndelag og Nord-Østerdalen. På denne siden kan du lese utdrag og utvalgte artikler fra Panorama.

Om Panorama

Panorama kommer med 9 utgaver hvert år. Redaktør for avisen er Magne Vik Bjørkøy (epost: panorama@normisjon.no – tlf. 907 89 950).

Hvis du ikke er abonnent, kan du få Panorama tilsendt gratis ut året.
Send en mail til panorama@normisjon.no og bestill ditt gratis-abonnement nå!

Utgivelsesplan 2019: klikk her!

Panorama-stoff på nett

Medvandreren

Går livet på skinner? Eller har du møtt utfordringer som er tunge å bære alene? Hadde det da vært godt å hatt en person som du kunne dele hverdagens gleder og utfordringer med?

Lederartikkel av Inger Brit Rødberg, hentet fra Panorama nr. 8-2019

Read article "Medvandreren"

Vil leve ut drømmen i Senegal

Allerede som ung jente kjente hun at misjonærenes historier fra Afrika berørte henne sterkt. Nå tar 28 år gamle Anne-Gitte Stenhaug fra Trondheim over ansvaret for Normisjons skole og barnehage i Senegal.

Read article "Vil leve ut drømmen i Senegal"

Nåden

«Nåden holder i liv og i død, fordi den er knyttet til den korsfestede og oppstandne Jesus Kristus». Andakt av Jann Even Andresen (publisert i Panorama nr. 6-2019).

Read article "Nåden"

Unge ledere på Acta-kurs

Helga 18.-20. januar arrangerte Acta leder-helg, hvor 11 flotte ungdommer var med til IMI Stølen.

Read article "Unge ledere på Acta-kurs"

Satser på bibelfag og ledelse

Bibelfag og ledelse planlegges som nye fagtilbud på Gå Ut Senteret (GUS) til høsten. Det har allerede meldt seg flere søkere.

Read article "Satser på bibelfag og ledelse"

Troen på Tron

De kan friste med flotte lokaler, vakker natur og snøgaranti i skiløypene. Boligen står klar til innflytting, og en tydelig tjeneste og mye leirarbeid venter. Stillingsannonsen bruker ord som «naturglede» og «livsglede». Nå er Tron ungdomssenter på lederjakt.

Read article "Troen på Tron"

Godhet og misjon i Åfjord

Åfjord skolelag, en av Actas medlemsgrupper i Trøndelag, har de siste sju årene arrangert en årlig Godhetsdag. De kaller det årets viktigste arbeidsøkt. Nå er engasjementet utvidet til også å inneholde misjonstur til Makedonia.

Read article "Godhet og misjon i Åfjord"

Julens skjulte skatter

Kan hyrdenes forventning til hva de skulle finne i stallen, sammenlignes med et lite barn som gleder seg til jul? Hentet fra Panorama nr. 9-2018

Read article "Julens skjulte skatter"

Stor dugnadsinnsats på IMI Stølen

Dugnadsleiren på IMI Stølen er en fast tradisjon. Årets leir ble avviklet 11.-13. september, og for andre året på rad var vi over 30 deltakere. Hentet fra Panorama nr. 8-2018

Read article "Stor dugnadsinnsats på IMI Stølen"

Ladepausen

De siste årene har jeg vært sammen med noen bileiere som er veldig opptatt av bilens behov. De tenker og snakker: Trenger den å lades nå? Hvor langt kommer den med strømmen den har nå? Skal jeg legge inn ladepause underveis? Hentet fra Panorama nr. 8-2018

Read article "Ladepausen"