Vi søker regionleder i 100% stilling

Har du et hjerte for Jesus, og har lyst til å lede Normisjons arbeid i region Trøndelag inn i fremtiden? Vi søker Regionleder i 100% stilling.

Read article "Vi søker regionleder i 100% stilling"

Bibeldager med Johnn Hardang på IMI Stølen 25.-27. mai 2021

Tirsdag 25 - torsdag 27. mai 2021. Johnn Hardang er kjent for mange som radiopastor i P7 Kristen Riksradio. Han har også vært forkynner i Langesundsfjorden Indremisjon, lærer ved Bibelskolen i Staffeldsgate, samt rektor og lærer ved Bildøy bibelskole. Vi gleder oss over at han vil undervise oss under Bibeldager på IMI Stølen, Oppdal.

Read article "Bibeldager med Johnn Hardang på IMI Stølen 25.-27. mai 2021"

Midt-norsk mannshelg på IMI Stølen 11.-13. juni 2021

En populær helg forbeholdt menn! Her kan menn være menn, og sammen dyrker vi fellesskapet med hverandre og Gud. Velkommen til ei helg med spennende undervisning, godt fellesskap og muligheter for skitur med mer.  Vi ønsker å se menn bli forvandlet til et sant og sunt liv. Stedet og konferansen inviterer til en trygg, avslappende og åpen atmosfære.

Read article "Midt-norsk mannshelg på IMI Stølen 11.-13. juni 2021"

Fjellferie for senior på IMI Stølen i sommer

Gode sommeropplevelser venter deg på Oppdal! På IMI Stølen bor og spiser du godt. Varmt fellesskap og solid forkynnelse, flotte turer i Norges vakreste fjellheim. Velkommen til IMI Stølen - et spennende feriealternativ!

Read article "Fjellferie for senior på IMI Stølen i sommer"

Ny leder og to nye medlemmer i regionstyret

Anne Bergsrønning Eid ble enstemmig valgt som ny styreleder for Normisjon region Trøndelag. Regionstyret har også fått to nye faste medlemmer, mens to av de gamle medlemmene har takket for seg i styret.

Read article "Ny leder og to nye medlemmer i regionstyret"

Ønsker å leve enkelt

Hun vil ikke gjøre ting mer komplisert enn nødvendig, sykepleieren som kan bli ny regionstyreleder i Normisjon Trøndelag. – Jeg har ei enkel tro og et enkelt syn på livet, sier Anne Bergsrønning Eid fra Melhus.

Read article "Ønsker å leve enkelt"

Medvandreren

Går livet på skinner? Eller har du møtt utfordringer som er tunge å bære alene? Hadde det da vært godt å hatt en person som du kunne dele hverdagens gleder og utfordringer med?

Lederartikkel av Inger Brit Rødberg, hentet fra Panorama nr. 8-2019

Read article "Medvandreren"

Arrangementer

Her kan du orientere deg om arrangementer i Normisjons regi i Trøndelag framover.

Read article "Arrangementer"

Panorama – Nytt fra Normisjon i Trøndelag

Read article "Panorama – Nytt fra Normisjon i Trøndelag"