Ledig stilling som styrer ved Fredly barnehage

Barnehagen eies og drives av Stiftelsen Fredly folkehøgskole. Se fullstendig utlysingstekst på barnehagens hjemmeside: https://minbarnehage.no/fredly. Søknadsfrist tirsdag 12.01.21.

Read article "Ledig stilling som styrer ved Fredly barnehage"

AVLYST – Kvinnehelg på IMI Stølen

Du er hjertelig velkommen til kvinnehelg på IMI Stølen 15.-17. januar 2021! Ta med deg en venninne eller tre, til en weekend med undervisning, samtale, bønn, lovsang og stillhet - der vi er "plantet ved bekker med rennende vann."

Read article "AVLYST – Kvinnehelg på IMI Stølen"

AVLYST – Bibelkurs med Svein Granerud

26.-28. januar 2021 på IMI Stølen, Oppdal. Nytt kurs i serien: ”Sentrale emner i den kristne tro” Tema: Hebreerbrevet Fra Johannes åpenbaring. • Hebreerbrevet - et annerledes brev • Jesus er større. Kap 1 -4:13 • Et anker for sjelen. Kap 4:17 - 7:10 • Øversteprest så det holder. Kap 7:11 - 10:18 • Frimodig tro. Kap 10:19 - 13:25 Underviser: Svein Granerud Kursleder: Øivind Berg

Read article "AVLYST – Bibelkurs med Svein Granerud"

Vinterferieleir for familier på IMI Stølen 19.-21. februar 2021

Velkommen til vinterferieleir for familier på IMI Stølen Oppdal 19.-21- februar 2021! Denne helga blir det opplegg for hele familien!  Det blir familiemøter, og barna vil også bli delt i aldersgrupper for å ha eget opplegg når de voksne har sine møter. Det blir også mange spennende aktiviteter inne og ute, mulighet for ski i bakke eller bortover, godt fellesskap, god mat og mye hygge!

Read article "Vinterferieleir for familier på IMI Stølen 19.-21. februar 2021"

Vinter fjellferie 3.-5. mars 2020

Vi inviterer til feriedager på IMI Stølen der vi går på ski bortover på dagen, og vender sinn og tanker oppover på kvelden.

Read article "Vinter fjellferie 3.-5. mars 2020"

Midt-norsk mannshelg på IMI Stølen 12.-14. mars 2021

En populær helg forbeholdt menn! Her kan menn være menn, og sammen dyrker vi fellesskapet med hverandre og Gud. Velkommen til ei helg med spennende undervisning, godt fellesskap og muligheter for skitur med mer.  Vi ønsker å se menn bli forvandlet til et sant og sunt liv. Stedet og konferansen inviterer til en trygg, avslappende og åpen atmosfære.

Read article "Midt-norsk mannshelg på IMI Stølen 12.-14. mars 2021"

Bibeldager med Johnn Hardang på IMI Stølen 25.-27. mai 2021

Tirsdag 25 - torsdag 27. mai 2021. Johnn Hardang er kjent for mange som radiopastor i P7 Kristen Riksradio. Han har også vært forkynner i Langesundsfjorden Indremisjon, lærer ved Bibelskolen i Staffeldsgate, samt rektor og lærer ved Bildøy bibelskole. Vi gleder oss over at han vil undervise oss under Bibeldager på IMI Stølen, Oppdal.

Read article "Bibeldager med Johnn Hardang på IMI Stølen 25.-27. mai 2021"

Ny leder og to nye medlemmer i regionstyret

Anne Bergsrønning Eid ble enstemmig valgt som ny styreleder for Normisjon region Trøndelag. Regionstyret har også fått to nye faste medlemmer, mens to av de gamle medlemmene har takket for seg i styret.

Read article "Ny leder og to nye medlemmer i regionstyret"

Ønsker å leve enkelt

Hun vil ikke gjøre ting mer komplisert enn nødvendig, sykepleieren som kan bli ny regionstyreleder i Normisjon Trøndelag. – Jeg har ei enkel tro og et enkelt syn på livet, sier Anne Bergsrønning Eid fra Melhus.

Read article "Ønsker å leve enkelt"

Medvandreren

Går livet på skinner? Eller har du møtt utfordringer som er tunge å bære alene? Hadde det da vært godt å hatt en person som du kunne dele hverdagens gleder og utfordringer med?

Lederartikkel av Inger Brit Rødberg, hentet fra Panorama nr. 8-2019

Read article "Medvandreren"

Arrangementer

Her kan du orientere deg om arrangementer i Normisjons regi i Trøndelag framover.

Read article "Arrangementer"

Panorama – Nytt fra Normisjon i Trøndelag

Read article "Panorama – Nytt fra Normisjon i Trøndelag"