REGION AGDERS ADVENTSSØNDAG 2021

God 4.søndag i advent! I dag blir vi kjent med noe av normisjons internasjonale arbeid: Vi får se en film om og fra SAT7 (mediemisjon), misjonær Kristian Lande forteller om Europamisjon og arbeidet i Tsjekkia, og vi møter Gro Holm Rypestøl som forteller om arbeidet i Bhutan. Til slutt får vi et glimt av et julebord som ikke er avlyst – det foregår hos Therese Glendrange i Mali, og Alf og Hilde Halvorsen gir oss et glimt derfra. Arne Inge Vålansmyr deler sin betraktning over søndagens tekst. Sendingen i dag avsluttes med sangen «En gutt gatelangs» av Roald Arnesen fra Flekkerøya. Så sier vi takk for følge denne adventstiden! Og husk Giverkampanjen: Vi tar oss ikke stanse. GOD JUL!

https://youtu.be/6FNzmre6aoI

God 3.søndag i advent! I dag skal vi bli bedre kjent med Fermate Sør og seniorarbeidet vårt. Fermate Sør har erfarne sjelesørgere som har tid og kompetanse til å følge personer gjennom prosesser og som ønsker å gå et stykke på veiene sammen med mennesker i viktige livsprosesser. De arrangerer også kurs og temadager. Seniorutvalget vårt jobber målrettet for å fremme seniorarbeidet i regionen. De arrangerer samlinger og turer gjennom året.

https://youtu.be/bTIu_bki5tY

God 2. søndag i Advent! I dag  får du glimt fra
Actas arbeid og våre adventsleirer. I år var påmeldingen raskt i gang. Det er jo to år siden sist vi hadde adventsleirer! Barna er fornøyde, og vi ansatte gleder oss over å kunne arrangere leir igjen med forventninger, gøyale påfunn, pepperkaker og Jesus!

https://youtu.be/hVxE8jtGPiU

God 1. søndag i Advent! I dag presenterer vi arbeidet som skjer i Norkirkene og foreningene våre. Det lokale arbeidet er bærebjelken i alt Normisjon og Acta steller med. Vi får også nydelig sang framført av Marte Frivold.

https://youtu.be/ABqKJk5dSyo

Gjennom hele adventsiden vil vi hver søndag vise en film fra arbeidet i Agder – og ute i den store verden. Les mer om årets giverkampanje; Vi lar oss ikke stanse her.

PROMOFILM FOR ADVENTSSØNDAGENE:

GI DIN GAVE HER