Påske + Trovassli = sant

Påska 2019 ble en sann fornøyelse. Leirsjefene Magnus Stulen og Kristian Barland hadde bestilt strålende vær, noe som førte til mange timer i solveggen og brettspill under blå himmel. Rett og slett en suksessfaktor!!

Det var høy faktor på solkremen og stemninga på årets ungdomsleir på Trovassli. Påskesola viste seg fra sin beste side og deltakerne, 24 i tallet, koste seg glugg i hjel.

Fra skjærtorsdag til 1. påskedag var det mye som skjedde. En av dagene dro de som ville til Rauland for å stå på slalom. Det ble laget slenghuske mellom to grantrær hvor det ble mye gøy (se bilde). Ellers var noe av innholdet brettspill, quiz, god mat, solslikking, kiosk, playstation ++.

Actaleder Eirik Fjeld holdt undervisning om hva som skjedde i påska og noe om forhistorien fra det gamle testamentet. På påskeaften var det 5 som tok i mot Jesus for første gang! Vær med å be for dem.

Jon-Harald i full sving!