Flott stevne på Oksøya!

1.pinsedag, ble Oksøyastevnet arrangert. Ca 130 mennesker var på leirstedet og var med på å gjøre det årlige stevnet til en flott dag.

Som vanlig ble stevnet arrangert siste dag av ALF-leiren vår. Det er en fin måte for de flotte deltakerne på denne leiren å få lov til å være med som en del av et større fellesskap, og ikke minst, deltakerne beriker Oksøyastevnet!

Det ble solgt vafler, grillmat og kioskvarer til den store gullmedalje og Actastyret hadde ordnet diverse leker som man kunne delta på. Det ble avholdt basar til inntekt for regionen samt to møter. Regionleder Sam Tore Bamle og prest i Porsgrunn, Espen Holm, var andaktsholdere. Norkirken i Porsgrunn deltok blant annet med et lovsangsteam.

Vi hadde på forhånd annonsert at det var mulig å overnatte over til 2. pinsedag. Dette var det totalt 30 personer som benyttet seg av.

Alt i alt, var årets Oksøyastevne en begivenhetsrik dag! Takk til alle som var med å bidra!!