Gøy på 24 Hours!

Høstens 24 Hours ble en knallsuksess! 356 deltakere var storfornøyde!

Alle barne foran scenen. 24 Hours ble en kjempesuksess!

24 timer med mye varierte og spennende aktiviteter blir som regel bra. Når man i tillegg har et fantastisk frivillig apparat man kan samarbeide med blir det enda bedre! Godt å vel 80 ledere var med på å gjøre festivalen til et uforglemmelig døgn for «tweensa».

Bading, hopping, klatring, stillerom, prating, dansing, samling foran scenen, istårn, mat, tegning og mye annet sto på programmet. Og så ble det tid til litt soving…
24 Hours er alt dette og mye mer. Vennskap blir dypere, vennskap blir dannet og et nærmere bekjentskap med Jesus blir knyttet. Viggo Klausen var årets forkynner og han var tydelig og kreativ i sin undervisning. Han har en egen evne til å få barna til å høre på med alle sine pedagogiske evner.

Under kan du se et knippe bilder fra festivalen. Vi håper det frister til gjentakelse og ser frem til ny festival i uke 46 om et år!