24 Hours-festival!

Vi planlegger høstens 24 Hours-festival. Sett av 16.-17. november allerede nå om du går i 4.-7. klasse!

Det er fullt trøkk fra scenen under 24 Hours!

På en 24 Hours-festival skjer det utrolig mye spennende. Skien fritidspark blir fylt opp med masse aktiviteter, det blir samlinger ved scenen, fortellinger om Jesus, mat, klatring, kiosk, band, bading, sang, dans, besøk i stillekroken eller misjonshjørnet, venner og mye mye mer.
Festivalen starter presis kl 12.00 lørdag 16. november og holder på ett døgn til kl 12.00 søndag 17. november!
Her blir det fullt, så meld på så tidlig som mulig for å være sikker på å få plass!

Andre ting som er nyttig å vite:
Registrering: Festivalen starter presis kl 12. Derfor må alle møte i god tid før det.
Overnatting: Vi deler den store Skienshallen i en guttedel og jentedel. Branngater blir målt opp og alt ligger til rette for en god natts søvn 😉 Ro skal være fra kl 01 til 08. Husk å ta med sovepose, pute og liggeunderlag (størrelsen bør begrenses noe).
Aktiviteter: Vi fyller opp Skienshallen med mange oppblåsbare aktiviteter. Her blir det hopping, turning, rulling og mye annet! Om natten skyves disse vekk.
Bading: Det er fritidsparken som står for vakthold i badehallen. Husk å ta med badetøy og håndkle. Badet er ikke stengt for andre, men vi kommer forholdsvis seint inn i den normale åpningstiden. Badet holder åpent noe lenger for 24-deltakere. Det er ikke anledning for å bade for 4. klassingene.
De som går i 5. klasse og er under 10 år har en voksen i følge pr 3 deltakere.
Klatring: For å få lov til å klatre må du krysse av det på påmeldingen. Da gir du samtidig samtykke til at vi som arrangør kan skrive under på en egenerklæring ift at Fritidsparken og Acta Telemark fraskriver seg ansvar for eventuelle ulykker i klatreveggen. Ansvaret er det dere som foresatte som har. Vi stiller med egne brattkortholdere.
Kiosk: Vi har ingen kontanter på vårt arrangement. Skal deltakeren ha penger til kiosk, må det betales inn ved påmelding. Hver deltaker får et bånd med strekkode som vi knytter opp til antall kroner betalt inn til kiosk under påmelding. Eksempelvis en brus og sjokolade koster 45,- Kollektpenger blir også tatt fra innsatte penger. Mulig å gi småbeløp (10-15,-) på misjonsstanden.
Mat: Vi serverer brødmat, har pølsefest og istårn. Utenom dette er det servering av gulrøtter og boller. Viktig at det gis beskjed om eventuelle allergier.
Henting: Festivalen slutter kl 12. Alle foresatte inviteres til den avsluttende gudstjenesten som starter kl 11.
Om noen må hentes ved et tidligere tidspunkt, må man alltid henvende seg i festivalkontoret. Festivalkontoret har og skal ha til en hver tid oversikt over hvem som er til stede.
Hvis deltakeren trenger spesiell oppfølging under festivalen, kan du henvende deg til leirsjefene. Dette må avtales i god tid!

PRIS: 
550,- uten bad
650,- med bad (har du årskort, er prisen 550,-)

Hvis du melder deg inn i Acta Telemarks leirklubb:*
490,- uten bad
590,- med bad (har du årskort, er prisen 490,-)

Merk: 4. klassinger kan ikke bade.

* Leirklubben gjør det mulig for Acta å arrangere festivaler som 24 Hours. Vi får penger fra staten pr medlem. Medlemsskapet går ut den 31.12. inneværende år.
Alle medlemmer får før jul en gave fra oss i Acta. Det er ingen forpliktelser med å være medlem.

Skal du melde på tre søsken får du 50% rabatt på søsken nr 3. Du må da velge «familiepåmelding» for å få denne rabatten.

NB! Vi får alltid mange spørsmål rundt om festivalen er gratis. Det er den ikke, men menighetene i Den norske kirke i Skien inviterer sine 5. klassinger til festivalen. For dem som får en slik invitasjon, sponsor menigheten deltakelsen.

Har du spørsmål, henvend deg til festivalsjef Magnus Stulen, magnus.stulen@live.no tlf 98074986, Actaleder Eirik Fjeld, eirik.fjeld@normisjon.no, 91851143 eller til din lokale menighet.

Påmelding finner du her.