Først ut av acta-team er..

ERLE!

Erle er en fantastisk, sprudlende og omsorgsfull jente.

Hva gjør du for tiden?

«Jeg driver aktivt med svømming, men er for tiden skadet, så trener ikke så mye akkurat nå og har fleksible treningstider. Jeg er svømmetrener for barn i 8/10-års alderen. Jeg engasjerer meg også i arbeidet til Acta.»

Hva er ditt beste ACTA minne?

«Jeg har ikke én favoritt, men jeg er veldig glad og takknemlig for måten jeg har blitt tatt imot og blitt ivaretatt på. Jeg tør å være meg selv og føler meg alltid velkommen. Så følelsen jeg fikk av tilhørighet og kjærlighet da jeg først kom inn i Acta må være mitt beste minne.»

Hva er din favoritt ACTA leir, og hvorfor burde folk bli med på denne?

«Min favoritt må være KidsCamp. Dette er for mange barn sommerens høydepunkt. Min erfaring er et da koser seg masse og vil etter dette være med på flere leirer. 

Jeg har i ettertid fått spørsmål fra barn som har vært med når neste leir er og om de noen gang bli for gamle så de ikke får komme. Dette legger et godt grunnlag for rekruttering av leirdeltakere og fremtidige ledere. Som leder blir man sett på som superhelter og det er en veldig god følelse.

Alle bør bli med på denne leiren. Både deltakere og ledere koser seg masse.