Easter Camp

EasterCamp fra 22.-26. mars er stedet å være om du vil ha noen dager sammen med mange andre ungdommer. Denne leiren er for deg som går i 8.-10. klasse. Vi skal tilbringe 5 dager på Trovassli leirsted. Her vil vi gjøre masse gøye ting, spise god mat og ikke minst, lære mer om hva påska betyr. 

Trovassli leirsted i Vinje innbyr til mye lek ute i snøen. Ta med ski og masse uteklær! 

Vi prøver å legge opp til at de som ønsker det kan reise til Rauland Skisenter for å stå alpint en av dagene. Heiskort og evt. leie av utstyr kommer da i tillegg til leiravgiften, og betales der oppe.

Pris:
Leiravgift: 1420,-
Leiravgift + leirmedlemskap: 1320,-

leiravgift for leirklubbmedlemmer:1220

Som medlem av leirklubben får du rabatt på de fleste av våre leirer! Du vil få 2-4 eposter i løpet av året med info fra Acta Telemark. Ditt medlemskap betyr mye for Acta! Vi får støtte fra staten pr. medlem.

Vi ønsker at alle som vil skal få bli med på leir! Det er mulig å få dekket leiren av Acta Telemarks leirstøtte dersom man av ulike årsaker er i en presset økonomisk situasjon. For mer informasjon ta kontakt med oss på tor.arne.langeland@normisjon.no

Har du spørsmål, kontakt Tor Arne Langeland på

35 52 66 22/413 74 261 eller acta.telemark@normisjon.no

For dere som er ukjent med leir, her er litt informasjon:

Program på leir: Et vanlig dagsprogram på leir vil inneholde: vekking, frokost, bibeltime, ulike aktiviteter, lunsj, kiosk, aktiviteter, middag, noen ganger festmåltid, festkveld, kveldsmøte, og deretter litt kake og snaks før ro.

Pakkeliste til leir: Bibel/Det nye testamentet, skrivesaker, sovepose + laken og putetrekk, toalettsaker, håndkle, uteklær, innesko og evt penger til kollekt og kiosk.

Trygg leir: Et viktig fokus i leirarbeidet er trygg leir. Vi jobber bevisst med at våre leirer skal være TRYGGE på alle måter, både fysisk, emosjonelt og åndelig. Ta kontakt med oss om du eller noen andre ikke opplever dette.

I uken før leir vil du også motta en epost fra oss på hva leiren vil inneholde. 

Lik gjerne siden vår på Facebook (Normisjon og Acta Telemark), følg oss på actatelemark på instagram eller legg til actatelemark på snapchat. Her kommer jevnlige oppdateringer. 

Bare ta kontakt hvis du lurer på noe mer!

Velkommen på leir 🙂