Skal starte 30 nye menigheter i Norge – lanserer ny nettside

På generalforsamlingen i januar 2024 vedtok Normisjon et mål om å starte flere menigheter og fellesskap i Norge.

Normisjon vil plante minst 30 nye misjonale flergenerasjonsmenigheter i løpet av de neste seks årene. – Nå skyter vi fart, sier Normisjonsleder.

Tekst: Normisjon – Foto: Inga Lill Nyvoll/Illustrasjon – Publisert: 07.06.24

Vegard Tennebø, leder i Misjon i Norge, gleder seg over at satsingen på å gjøre Jesus mer synlig i Norge, nå skyter fart med ny nettside i Normisjon.

– Jeg er begeistret for nettsiden som nå er lansert og håper den kan bidra til å både frimodiggjøre og inspirere til planting av nye fellesskap, forteller Tennebø.

Den nye nettsiden finner du her: www.normisjon.no/plante

– Skyter fart ut på rullebanen

Normisjon har i år etablert et nasjonalt planteteam som skal bistå nyplantinger. Teamet består av syv ressurspersoner med brei kompetanse og tidligere erfaring med planting.

– Vi har dette første semesteret etter at vi vedtok strategien, jobbet med å rigge oss klart for å kunne skyte fart. Nå føles det ut som vi taxer ut på rullebanen, sier Tennebø glad.

At flere skal få høre om Jesus og høre til i et kristent fellesskap er vårt kall og vår drivkraft i Normisjon, mener Tennebø.

– Jeg tror virkelig Gud jobber blant oss, og at flere begynner å se at den kristne tro er relevant, også i dag.

Les også: Vil du plante nye fellesskap?

Lyser ut stilling

Normisjon har også nylig lyst en en stilling som skal lede satsingen for planting av nye fellesskap.

– Det skjer mye spennende fremover. Vi har lyst ut en plantelederstilling. Nå lanserer vi nettsidene om planting. Og det er mange konsepter jeg gleder meg til å teste ut, kanskje spesielt «klekkeriet» og ikke minst webinarkonseptet «plantasjen» som vi skal forteller mer om etterhvert. Her er det bare å henge med, forteller Tennebø.

Er du nysgjerrig på å høre mer om Normisjons drøm om 30 nye flergenerasjonsmenigheter i Norge, kan du lese mer her