Gir ut bok om giverglede

Svein Høysæter debuterer som forfatter i disse dager, med en bok som hjelper oss å oppdage gleden ved å gi til andre.

En fersk bok er straks klar for å møte sine lesere. Boken, som har fått navnet Giverglede, tar for seg ulike tema knyttet til givertjeneste. 
– Giverglede skal være en 30 dagers bibelvandring med både selvstudium og gruppeopplegg. Hensikten med boken er å oppdage gleden over å gi, den skal ikke nødvendigvis generere penger til misjonen, selv om det kan bli en effekt av å lese boken, sier Høysæter. 

Grave dypere i tematikken
Han er opptatt av at vi som Normisjon og som kristne ikke utelukkende skal ha fokus på penger og innsamling, men lytte til hva Guds ord sier og hvordan vi setter ut i livet det vi leser i Bibelen.
– Med denne boken ønsker jeg at vi graver litt dypere i tematikken giverglede. Her kan vi finne skatter som frihet, trygghet og kjærlighet, sier han. Høysæter mener Gud er mer opptatt av gleden vi har av å gi enn av selve gaven.
– Her kan vi lære mye av barna. De gir av det de har, helt ubekymret. De viser oss vei inn i noe som vi voksne trenger.

Lanseres under Normisjons generalforsamling

Regionleder i Hordaland, Kristian Bjørkhaug, mener boken fra Høysæters penn er spennende.
– Her får vi bibelfundert og livsnær undervisning om et emne som kan være vanskelig å snakke om både for den enkelte og for grupper. Boken kan brukes både til selvstudium og til gruppesamtaler, noe som skaper en fin dynamikk gjennom tema giverglede, sier Bjørkhaug. Etter planen skal boken lanseres under Normisjons generalforsamling (GF) i sommer.
– Nå gleder vi oss til å høre fra de som allerede har tatt en prøveversjon av boken i bruk, og så ser vi frem til å lansere boken. Giverglede er allerede et viktig bidrag, så det skal bli interessant å følge både boken og leserne fremover. Vi tror at boken kan være med på å endre måten vi snakker om givertjeneste på, og måten vi forholder oss til det å gi, sier regionleder Bjørkhaug.

Glad bok om givertjeneste

Boken har allerede fått flere anbefalinger. Seniorrådgiver Svein Granerud i Normisjon sier dette:
– Bibelnær, livsnær, hverdagsnær, – alle som har lyttet til Svein Høysæters undervisning, vil kjenne forfatteren igjen når de leser Giverglede. Det handler om å dele og gi videre.  Les boka, og se at det følger velsignelse med å gi videre det vi har fått. Therese Glendrange, direktør for Normisjon i Mali og Senegal, mener at Giverglede er en bok som utfordrer til å ta noen små,
praktiske steg.
– Det er en glad bok om givertjeneste som utfordrer. Jeg kjenner det rykker i hjerterøttene og jeg får lyst til å leve det jeg leser. Jeg har lyst til at de rundt meg skal leve dette. Mens jeg leser, seiler det opp navn og ansikter på venner og familier som jeg bare må gi dette videre til.

Motiverende og bibelfokusert

Pastor Arve Reigstad i Norkirken Nordhordland sier han ble veldig nysgjerrig og interessert da jeg oppdaget Giverglede.
– Jeg ble ikke skuffet da jeg ble kjent med innholdet i boka. Her fant jeg motiverende og bibelfokusert forkynnelse om giverglede, og jeg ble veldig glad. Han sier videre at Svein Høysæter klarer å grave frem de gode skattene i Bibelens budskap om å dele og å gi.

Bestill boken ved å kontakte
regionkontoret på telefon: 55214090 eller e-post: 
region.hordaland@normisjon.no