Har solgt 250 bøker

Svein Høysæter har debutert som forfatter med boken Giverglede.

Siden lanseringen av Giverglede i sommer, er boken solgt i 250 eksemplarer.

Svein Høysæter er fersk forfatter av Giverglede. Når han oppsummerer boksalget i sommer, kommer han til 250 solgte bøker.
– Det er bra. Vi selger gjerne flere bøker, sier Høysæter om boken som kommer i et opplag på 1000 eksemplarer i første omgang.
– Jeg tror denne boken trengs i kristen-Norge. Jeg har ikke sett slike bøker noe sted, og jeg har selv savnet gode bøker om givertjeneste, sier Høysæter. Han mener det er viktig å snakke om og bryte et slikt tabu som givertjeneste er, og ta det opp i møter, i grupper og i samtaler. Her mener Høysæter at boken kan hjelpe kristne på vei.
– Boken er en 30 dagers bibelvandring og er ment som en følgesvenn gjennom en langsom bibel-lesning. Her skal man ha lav hastighet, og gi rom for prosessen denne lesningen tar. 

Ikke vanskelig

Høysæter mener mange kristne tror tematikken er vanskelig og krevende.
– Men det er ikke det, egentlig. Det er nettopp gleden ved å gi det handler om. Jeg tror ikke Gud er så opptatt av gaven som av giveren og giverens glede, mener Høysæter. Han forteller om gode tilbakemeldinger på boken sålangt. 
– Så er jeg spent på bokens videre liv og ikke minst om den vil ha innvirkning på sine lesere, sier forfatteren. 
– Vi i regionen sender i disse dager ut eksemplarer til våre foreninger. Slik kan foreningsmedlemmer lese og prøve bibelvandringen. Vi gleder oss veldig til å høre hvilke erfaringer de gjør seg, sier regionleder Kristian Bjørkhaug. 

Boken kan bestilles ved å sende en e-post til: martin.olsen@normisjon.no, du kan ringe regionkontoret: 55 21 40 90 eller du kan kjøpe boken her: giverglede.net

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"