Har solgt 250 bøker

Svein Høysæter har debutert som forfatter med boken Giverglede.

Siden lanseringen av Giverglede i sommer, er boken solgt i 250 eksemplarer.

Svein Høysæter er fersk forfatter av Giverglede. Når han oppsummerer boksalget i sommer, kommer han til 250 solgte bøker.
– Det er bra. Vi selger gjerne flere bøker, sier Høysæter om boken som kommer i et opplag på 1000 eksemplarer i første omgang.
– Jeg tror denne boken trengs i kristen-Norge. Jeg har ikke sett slike bøker noe sted, og jeg har selv savnet gode bøker om givertjeneste, sier Høysæter. Han mener det er viktig å snakke om og bryte et slikt tabu som givertjeneste er, og ta det opp i møter, i grupper og i samtaler. Her mener Høysæter at boken kan hjelpe kristne på vei.
– Boken er en 30 dagers bibelvandring og er ment som en følgesvenn gjennom en langsom bibel-lesning. Her skal man ha lav hastighet, og gi rom for prosessen denne lesningen tar. 

Ikke vanskelig

Høysæter mener mange kristne tror tematikken er vanskelig og krevende.
– Men det er ikke det, egentlig. Det er nettopp gleden ved å gi det handler om. Jeg tror ikke Gud er så opptatt av gaven som av giveren og giverens glede, mener Høysæter. Han forteller om gode tilbakemeldinger på boken sålangt. 
– Så er jeg spent på bokens videre liv og ikke minst om den vil ha innvirkning på sine lesere, sier forfatteren. 
– Vi i regionen sender i disse dager ut eksemplarer til våre foreninger. Slik kan foreningsmedlemmer lese og prøve bibelvandringen. Vi gleder oss veldig til å høre hvilke erfaringer de gjør seg, sier regionleder Kristian Bjørkhaug. 

Boken kan bestilles ved å sende en e-post til: martin.olsen@normisjon.no, du kan ringe regionkontoret: 55 21 40 90 eller du kan kjøpe boken her: giverglede.net