Ny Norkirke i Os

Norkirken Os har hatt sin aller første gudstjeneste.

Tekst: Kristin Winther Jørgensen

60 personer deltok på det som var historiens første gudstjeneste i Norkirken Os. Gudstjenesten ble holdt på Kyrkjetunet på Os. Over en lengre periode har dette fellesskapet samles i hjemmene, og søndag 20. januar ble menigheten offisielt startet opp.

Se unge komme til Jesus

Einar Ekerhovd som talte, og Svein Inge Myhr og Thomas Hammer kom med hilsener og gratulasjoner på vegne av Norkirkene og Normisjon. 
Geir Skarding, styrelder i Norkirken Os, ble intervjuet av Else Ekerhovd.
– Drivkraften har hele tiden vært å se unge mennesker komme til Jesus, sier Skarding. Han sier videre at det er viktig for han å være der for ungdommer som trenger en. 
– Alle skal ha et åndelig hjem.

En søndag i måneden

Norkirken Os skal samles til møte på Tunet en søndagskveld i måneden. Våren 2019 er datoene 20. januar, 10. februar, 10. mars, 22. april, 12. mai og 10. juni. Møtet starter klokken 17.30, med bønnesamling klokken 17. 00 og med kaffe og te før møtet. I tillegg samles de til husfellesskap en torsdag i måneden.
Det ble en skikkelig pangstart for Norkirken Os, og vi kan glede oss til fortsettelsen. 

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"