Galleri Normisjon Askøy fem år

En trivelig handel hos Galleri Normisjon Askøy. Her er det artisten Marianne Juvik Sæbø som har skaffet seg noen bruktskatter. Frivillige i butikken hjelper til. Foto: Normisjon

Nå er det duket for bursdagsfeiring for Galleri Normisjon på Askøy. Dette markeres i butikken med kake og gode rabatter på torsdag 31. januar.
– Hvor mye du får i rabatt på varene, avgjør du selv ved å trille en terning. Antall prikker du triller frem på terningen bestemmer hvor mye du får i rabatt, sier Per Ove Uthaug i Galleri Normisjon Askøy. Han forteller at den flotte butikken selger godt med varer, og han noterer seg en økning i salget på rundt 30 prosent fra januar i fjor. 
– Folket på Askøy har tatt godt i mot oss. Vi har et bra tilfang av varer, og salget går godt. Vi selger alle typer varer fra småting til møbler. 

Suksess med brukte klær

I april i fjor begynte butikken å selge klær. En helt ny avdeling ble åpnet, og her finnes klær til alle aldre og i alle størrelser. 
– Vi tar gjerne imot både klær og andre varer til butikken vår, så lenge det er rent, helt og det fungerer, sier Uthaug. Han legger til at butikken behøver flere frivillige. 
– Å jobbe i bruktbutikk passer fint for unge som eldre, og man kan jobbe mye eller lite. Det er sosialt å jobbe her, man får prøve seg på mange ulike oppgaver og treffe flotte kunder, sier Uthaug. Han ønsker velkommen til en hyggelig brukthandel, og på torsdag kan det altså bli ekstra lønnsomt.