Festival og ferie

Sommer i sør går av stabelen i Grimstad 9.-14. juli.

– Hele familien kan bli med. Det er egne festivaler for barna og for tenåringene. For de voksne er det gode møter og bibeltimer, konsert med Kristin Minde, misjonsløp og gudstjeneste, for å nevne noe, sier festivalsjef Kristian Bjørkhaug. Han oppfordrer normisjonsvenner i Hordaland til å ta med familien og komme.

Sommer og sol

– Dette blir noen fine dager. Vi har fått med oss talere som Egil Elling Ellingsen, Elin Fagerbakke og Andreas Norli, som alle har mye god undervisning til oss. Vår egen Mary Elizabeth Kolsrud skal sørge for lovsangen. I tillegg er det ofte sol og fint vær på Sørlandet om sommeren, og dette er en fin kombinasjon av festival og ferie på en og samme tid. Her kan du treffe nye og gamle venner, få åndelig påfyll og en god dose d-vitamin, sier festivalsjefen som gleder seg til sommerdager i sør. Påmeldingen skjer på sommerisor.no.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"