Festival og ferie

Sommer i sør går av stabelen i Grimstad 9.-14. juli.

– Hele familien kan bli med. Det er egne festivaler for barna og for tenåringene. For de voksne er det gode møter og bibeltimer, konsert med Kristin Minde, misjonsløp og gudstjeneste, for å nevne noe, sier festivalsjef Kristian Bjørkhaug. Han oppfordrer normisjonsvenner i Hordaland til å ta med familien og komme.

Sommer og sol

– Dette blir noen fine dager. Vi har fått med oss talere som Egil Elling Ellingsen, Elin Fagerbakke og Andreas Norli, som alle har mye god undervisning til oss. Vår egen Mary Elizabeth Kolsrud skal sørge for lovsangen. I tillegg er det ofte sol og fint vær på Sørlandet om sommeren, og dette er en fin kombinasjon av festival og ferie på en og samme tid. Her kan du treffe nye og gamle venner, få åndelig påfyll og en god dose d-vitamin, sier festivalsjefen som gleder seg til sommerdager i sør. Påmeldingen skjer på sommerisor.no.