Ny musikkvideo fra Soul Children

Flere lokale Soul Children-kor er med i en splitter ny musikkvideo som handler om Guds kjærlighet.

Bergen Soul Children, Arna Soul Children, Ostereide Soul Children og Bømlo Soul Children er alle med i en musikkvideo som handler om The Greatest Love, altså den største kjærligheten. Det er kjærligheten til Gud.
– Dette er en skikkelig fin musikkvideo for barn og unge. Vi er stolt over dette fantastiske resultatet. Vi håper at barn og unge over hele landet vil få glede av musikken og koreografien, sier Acta-leder i Hordaland, Thomas Hammer. Han mener musikken har et viktig innhold og at innpakningen passer for generasjonen den er laget til.

– Det er utrolig hva gjengen i Soul Children med venner har fått til, sier Hammer. I tillegg til korene, synger artisten Kine L. Fossheim. Sangen er komponert av Knut Bjørnar Asphol og Julienne Johnsen. Det er Siren Godø som har koreografien, og dirigent er Barbro Wiig Sulebakk. Produsenten er Christer Steffensen.

Høyt musikalsk nivå

– Det er mange høyt kvalifiserte mennesker som er dedikert til å lage god kristen musikk for barn og unge, både i Hordaland men også i landet forøvrig. Å lage kvalitetsmusikk for barn og unge er noe disse prioriterer høyt. Det å kunne være med på å formidle slik musikk til denne aldersgruppen, er veldig meningsfylt, sier Thomas
Hammer i Acta.