Ny musikkvideo fra Soul Children

Flere lokale Soul Children-kor er med i en splitter ny musikkvideo som handler om Guds kjærlighet.

Bergen Soul Children, Arna Soul Children, Ostereide Soul Children og Bømlo Soul Children er alle med i en musikkvideo som handler om The Greatest Love, altså den største kjærligheten. Det er kjærligheten til Gud.
– Dette er en skikkelig fin musikkvideo for barn og unge. Vi er stolt over dette fantastiske resultatet. Vi håper at barn og unge over hele landet vil få glede av musikken og koreografien, sier Acta-leder i Hordaland, Thomas Hammer. Han mener musikken har et viktig innhold og at innpakningen passer for generasjonen den er laget til.

– Det er utrolig hva gjengen i Soul Children med venner har fått til, sier Hammer. I tillegg til korene, synger artisten Kine L. Fossheim. Sangen er komponert av Knut Bjørnar Asphol og Julienne Johnsen. Det er Siren Godø som har koreografien, og dirigent er Barbro Wiig Sulebakk. Produsenten er Christer Steffensen.

Høyt musikalsk nivå

– Det er mange høyt kvalifiserte mennesker som er dedikert til å lage god kristen musikk for barn og unge, både i Hordaland men også i landet forøvrig. Å lage kvalitetsmusikk for barn og unge er noe disse prioriterer høyt. Det å kunne være med på å formidle slik musikk til denne aldersgruppen, er veldig meningsfylt, sier Thomas
Hammer i Acta.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"