Sofagjengen i Norkirken Nordhordland

I Norkirken Nordhordland har en gjeng ungdommer satt seg i sofaen under gudstjenesten i kirken. Her er det nemlig en helt egen samling for sofagjengen, de som går i 6. klasse og oppover.

Illustrasjonsfoto

– Aldersgruppen strekker seg til konfirmantalder. Tanken er at de skal få et treffende tilbud på gudstjenestene våre, sier Bjørnar Sæle i Norkirken Nordhordland.

Undervisning og samtale

Han forteller at sofagjengen oppstod da noen foreldre dro i gang et opplegg for disse eldre barna.

– Opplegget består av en undervisningsdel og samtale rundt dagens tema. Deretter går vi ut eller i gymsalen og har aktiviteter, sier Sæle. Han synes det er kjekt at ungdommene selv er med og reflektere rundt tema, samt at de kan snakke om undervisningen de har hatt.

Tilhørighet til menigheten

Sæle sier at gjennom undervisning, samtale og aktiviteter, ønsker de å bidra til at disse ungdommene blir tatt på alvor. Her får de evangeliet forkynt og bygger tilhørighet til menigheten på veien fra barn til å bli ungdommer.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"