Ble hedret

Lørdag 08. august ble lyriker Halldis Totland Reigstad tildelt Kongens fortjenstmedalje. Tildelingen skjedde på Nordhordland Folkehøgskole.

Lørdag 08. august ble lyriker Halldis Totland Reigstad tildelt Kongens fortjenstmedalje. Tildelingen skjedde på Nordhordland Folkehøgskole.

– Dette er av Guds nåde, til Guds ære, sier Reigstad som er både glad, takknemlig og overrasket over utmerkelsen. Selv visste hun ingenting før for en måneds tid siden, forteller hun. Reigstad har skrevet hele 22 bøker, og hennes rike forfatterskap inneholder dikt og lyrikk.

– Jeg er takknemlig for å kunne være til velsignelse for andre og kunne bruke det jeg har fått av gaver til Guds ære. Så er det jo fantastisk at denne gaven har nådd helt inn til kongens slott, sier lyrikeren Halldis Reigstad.

Hun er en del av Norkirken Nordhordland, og har sin bakgrunn fra både kirke og bedehus.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"