Digital julemesse i år

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Lørdag 28. november er det klart for Normisjons julemesse i Bergen. I år blir det, på grunn av korona-restriksjoner, en digital variant i stedet for den som var planlagt å finne sted fysisk i Bergens Indremisjons lokaler, Betlehem.

Kan ikke ta sjanser i koronatid

– Vi skulle gjerne ha hygget oss med den tradisjonsrike julemessa i år også, slik vi har gjort i alle år. Dette året er et annerledes år, og vi er nødt til å ta helsemyndighetenes restriksjoner på alvor.

Dessuten vil ikke vi ta unødige sjanser nå som smittetrykket er så stort i Norge. Derfor går vi digitalt, sier Martin Olsen ved regionkontoret.

Lørdag 28. november skjer det

Han inviterer alle som vil være med på julemesse til å finne frem den digitale sendingen som vil foregå via Facebook lørdag 28. november klokken 15-16.

– Vi satser på å ta med oss den gode stemningen over på digitale plattformer. Det blir åresalg og loddtrekning, og kanskje noen hyggelige overraskelser underveis i sendingen, sier Olsen. Han ønsker seg at julemessa er tilbake i sin vante form til neste år.

– Det er fint å kunne gjøre dette digitalt, men vi håper at vi kan samles fysisk til messa neste år, i det nye misjonssenteret vårt i Bjørnsonsgaten 11 i Bergen.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"