Digital julemesse i år

How to Share With Just Friends

How to share with just friends.

Posted by Facebook on Friday, December 5, 2014

Lørdag 28. november er det klart for Normisjons julemesse i Bergen. I år blir det, på grunn av korona-restriksjoner, en digital variant i stedet for den som var planlagt å finne sted fysisk i Bergens Indremisjons lokaler, Betlehem.

Kan ikke ta sjanser i koronatid

– Vi skulle gjerne ha hygget oss med den tradisjonsrike julemessa i år også, slik vi har gjort i alle år. Dette året er et annerledes år, og vi er nødt til å ta helsemyndighetenes restriksjoner på alvor.

Dessuten vil ikke vi ta unødige sjanser nå som smittetrykket er så stort i Norge. Derfor går vi digitalt, sier Martin Olsen ved regionkontoret.

Lørdag 28. november skjer det

Han inviterer alle som vil være med på julemesse til å finne frem den digitale sendingen som vil foregå via Facebook lørdag 28. november klokken 15-16.

– Vi satser på å ta med oss den gode stemningen over på digitale plattformer. Det blir åresalg og loddtrekning, og kanskje noen hyggelige overraskelser underveis i sendingen, sier Olsen. Han ønsker seg at julemessa er tilbake i sin vante form til neste år.

– Det er fint å kunne gjøre dette digitalt, men vi håper at vi kan samles fysisk til messa neste år, i det nye misjonssenteret vårt i Bjørnsonsgaten 11 i Bergen.

Relatert innhold

Ny bok om tilbedelse

Mary Elizabeth Kolsrud har skrevet sin aller første bok. Boken Ekte og ærlig tilbedelse handler om tilbedelse.

Read article "Ny bok om tilbedelse"

Nettet som møteplass

– Hele kirke-Norge lærte at den åndelige interessen blant folk ikke er så lav som mange trodde, sier pastor Thomas Hammer.

Read article "Nettet som møteplass"

Ledige plasser i kor

Både Bergen Soul Children og Bergen Soul Teens har nå ledige plasser til nye sangere i alderen 10-18 år.

Read article "Ledige plasser i kor"