Ny bok om tilbedelse


BERGEN: Mary Elizabeth Kolsrud har skrevet sin aller første bok. Boken Ekte og ærlig tilbedelse handler om tilbedelse. Kolsrud leder lovsangsarbeidet i Normisjon Hordaland, og har lang erfaring med lovsang og tilbedelse.

Selv er hun fra USA, men har bodd i Norge i mange år. Nå er hun gift og har barn i Bergen, og jobber i Normisjon og i Norkirken Bergen. Kolsrud forteller at denne boken er laget for enhver kristen som ønsker å vokse i å forstå og gå dypere i 
tilbedelsen. 

– Boken handler om ekte lovsang, og er spesielt skrevet for norsk kultur. Den handler om lovsang sett fra ulike vinkler, hvordan vi opplever lovsang gjennom våre ulike personlighetstyper og gjennom våre ulike kulturer. Det viktigste er likevel hva Bibelen sier om lovsang.

Finne et lovsangsspråk

Kolsrud håper at denne boken kan bygge en bro mellom mellom kristne, slik at  kan tilbe enda bedre sammen i enhet. 

– Jeg har reist mange steder i Norge og undervist. Nå kjentes det ut som at tiden var inne for å skrive denne undervisningen ned i en bok for å gjøre dette tilgjengelig for flere. Jeg håper at smågrupper i kirker kan bruke boken som en ressurs og gå gjennom spørsmålene og oppgavene som er lagt til i slutten av hvert kapittel. Slik kan boken legge til rette for et liv i tilbedelse og være med på å skape en tilbedelseskultur i kirkene. 

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"