Ledig plass på Agenda1 Bergen

Svein Høysæter, rådgiver i Normisjon Hordaland skal lede Agenda1 Bergen. Han melder om at det er plass til flere kirker og menigheter som ønsker å delta.

– Agenda1 er et unikt misjonalt lederverktøy som vi bruker både nasjonalt og internasjonalt med svært gode resultater. Med Agenda1 blir deltakerne aktivert på en unik måte med å ta evangeliet om Jesus Kristus ut til den verden vi lever i, sier Svein Høysæter. Han forteller at å være med på Agenda1 er utviklende for både den enkelte og for felles-skapet som er med, samtidig som det er store muligheter for å kunne bety en stor forskjell for andre.

– Det blir en «smaksprøve» en gang mellom påske og sommer, med oppstart til høsten, opplyser Høysæter.

Vil dere bli med? Send epost til: svein.hoyseter@normisjon.no

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"