Ledig plass på Agenda1 Bergen

Svein Høysæter, rådgiver i Normisjon Hordaland skal lede Agenda1 Bergen. Han melder om at det er plass til flere kirker og menigheter som ønsker å delta.

– Agenda1 er et unikt misjonalt lederverktøy som vi bruker både nasjonalt og internasjonalt med svært gode resultater. Med Agenda1 blir deltakerne aktivert på en unik måte med å ta evangeliet om Jesus Kristus ut til den verden vi lever i, sier Svein Høysæter. Han forteller at å være med på Agenda1 er utviklende for både den enkelte og for felles-skapet som er med, samtidig som det er store muligheter for å kunne bety en stor forskjell for andre.

– Det blir en «smaksprøve» en gang mellom påske og sommer, med oppstart til høsten, opplyser Høysæter.

Vil dere bli med? Send epost til: svein.hoyseter@normisjon.no