Pinsefesten går digitalt i år også

I år som i fjor er det duket for en digital pinsefest. Den tradisjonelle pinsefesten har i en årrekke vært arrangert fysisk i Nordhordland første pinsedag. Nå blir arrangmentet igjen digitalt på grunn av smittevern-hensyn.

– Vi lager en fin digital pinsefest som skal sendes 1. pinsedag, 23. mai klokken 11 på Facebook. Svein Høysæter skal tale, internasjonal leder i Normisjon, Tore Bjørsvik, kommer innom med en hilsen, og selveste Freddyen vil hilse på barna og de voksne.

– Vi har god erfaring med «stue-til stue»-konseptet, så denne sendingen blir over samme lest. Vi gleder oss til å samles rundt skjermene også i år. Det er viktig med noen felles møtepunkter i regionen vår, selv om vi ikke kan treffes fysisk. Vi håper virkelig at pinsefesten kan bli fysisk neste år, slik at vi kan ha fellesskap, grille pølser, og ha leker og spill i tillegg til forkynnnelsen, sier pastor i Norkirken Bergen, Thomas Hammer. 

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"