Gratis e-kurs til bok

Mary Elizabeth Kolsrud ga ut boken Ekte & ærlig tilbedelse i november i fjor. Boken er så langt solgt i over 200 eksemplarer. Nå har forfatteren laget et e-kurs som man kan få gratis i en begrenset periode når boken kjøpes. Her er det korte snutter med videoundervisning som følger opplegget i boken, samt bibelstudier. Boken kan bestilles på tilbedelse.no, og da følger e-kurset med.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"