Mange vil ta bibelstudie på nett

84 deltakere og grupper fra mange kirker i hele landet er med på bibel-studiet fra Normisjon Hordaland.

Bibelstudiet Ekte og Ærlig tilbedelse, som har sitt utspring i boken med samme navn, er nå flere uker inne i det digitale studiet. 

– Mange har kjøpt boken nå som de tar dette gratis bibelstudiet, og det er fantastisk, sier Mary Elizabeth Kolrsud. Det er Kolsrud som har skrevet boken og laget kurset, er kursholder og fasilitator for kurset. Hun forteller at mange har meldt seg på e-kurset fordi det fokuserer på lovsang og på norsk kultur. Her er det mange nye aspekter å oppdage for norske lovsangere, tror forfatteren. 

Lang erfaring

Kolsrud har i flere år arrangert lovsangsskoler, blant annet Bergen Lovsangsskole.  Hun jobber med lovsang og tilbedelse i Normisjon Hordaland, og har lang erfaring fra dette feltet både i Norge og i USA. I Bergen Lovsangsskole har de jobbet frem helt nye lovsanger, og flere av disse er utgitt. Det er her Kolsrud har samlet materialet til boken. Hun er amerikaner, og ser på både Norge og nordmenn med et utenfra-blikk.

For alle som vil gå dypere

Kolsrud sier at e-kurset er for alle som vil gå dypere i personlig tilbedelse. Det finnes også spesielle ekstra-videoer for lovsangs-team som de kan ta med seg i sin tjeneste. Flere pastorer tar kurset, det gjør også lovsangsteam, smågrupper og andre som er interessert i å lære mer om lovsang og tilbedelse. 

Ingen restriksjoner på nett

Kolsrud sier det er mange fordeler med å arrangere kurs digitalt.

– I disse tider når vi har så mange restriksjoner rundt fysiske møter, har vi likevel muligheter til å vokse og utvikle oss sammen digitalt. Her kan vi ta kurset sammen, snakke om innholdet og reflektere. Jeg tilbyr også coaching for grupper i sanntid sammen med noen gjesteforelesere for dem som virkelig vil gå videre i utviklingen sin og dykke ned i hvordan man kan bygge en lovsangskultur i sitt lovsangsmiljø, sier Kolsrud.

Les mer på tilbedelse.no.