Ny Soul Children-video

Bergen Soul Children, Soul Teens og Soul Children Sign er med i musikkvideoen Jeg vil gå med deg. Videoen er spilt inn i Bergen sentrum og på Fløyen i både solskinn og regn, en ekte vestlandskombinasjon.

– Sangen handler om at Gud vil gå med oss der vi er, sier Mary Elizabeth Kolsrud som er musikalsk leder for Bergen Soul Children og Bergen Soul Teens. Hun mener det er viktig å lage ny musikk for barn og unge som denne aldersgruppen kan kjenne seg igjen i, i et uttrykk og et språk som de bruker og liker.

Musikk påvirker måten vi tenker på

Kolsrud mener at musikk påvirker måten unge mennesker tenker og oppfører seg på. Derfor er det viktig å gi neste generasjon positive budskap, håp og styrke, mener hun.

– Disse sangene kan hjelpe til med å gi mening og retning til deres identitet som unge mennesker, sier Kolsrud. Hun legger til at korene også har spilt inn flere sanger i studio. Den ene sangen har en av jentene i koret skrevet store deler av selv.

– Sangene våre handler mye om identitet, å være seg selv og å være stolt av den man er og den Gud har skapt en til å være. 

På tegnspråk

Denne musikkvideoen er også den første musikkvideoen Bergen Soul Children Sign er med på. I videoen bruker de tegn.

– Det er utrolig fint å ha med Bergen Soul Sign. De uttrykker teksten på en særegen måte, og legger til rette for at døve kan forstå og delta i lovsangen, sier Thomas Hammer i Acta.

Relatert innhold

– Dere vil kanskje ha runde bord i kaféen?

– Dere vil kanskje ha runde bord i kafeen, spurte en av arkitektene som jobbet med innredningen. Hun hadde satt seg litt inn i hva Normisjon driver med, og forklarte hvorfor hun spurte.

Read article "– Dere vil kanskje ha runde bord i kaféen?"

Nytt bygg i Bergen overleveres denne uken

Torsdag 23. september 2021 er entreprenøren ferdig med sitt byggearbeid, og planlegger å overlevere det nye bygget til Normisjon region Hordaland. Men noen detaljer gjenstår fortsatt før vi kan fylle bygget med mennesker.

Read article "Nytt bygg i Bergen overleveres denne uken"

Takknemlige øyedråper

En venn i sommer hadde vært i Etiopia og lagt merke til noe. «Dere i Vesten har så mye at dere glemmer å være takknemlige». Det er jo litt merkelig, for det burde vært omvendt.

Read article "Takknemlige øyedråper"