Ny Soul Children-video

Bergen Soul Children, Soul Teens og Soul Children Sign er med i musikkvideoen Jeg vil gå med deg. Videoen er spilt inn i Bergen sentrum og på Fløyen i både solskinn og regn, en ekte vestlandskombinasjon.

– Sangen handler om at Gud vil gå med oss der vi er, sier Mary Elizabeth Kolsrud som er musikalsk leder for Bergen Soul Children og Bergen Soul Teens. Hun mener det er viktig å lage ny musikk for barn og unge som denne aldersgruppen kan kjenne seg igjen i, i et uttrykk og et språk som de bruker og liker.

Musikk påvirker måten vi tenker på

Kolsrud mener at musikk påvirker måten unge mennesker tenker og oppfører seg på. Derfor er det viktig å gi neste generasjon positive budskap, håp og styrke, mener hun.

– Disse sangene kan hjelpe til med å gi mening og retning til deres identitet som unge mennesker, sier Kolsrud. Hun legger til at korene også har spilt inn flere sanger i studio. Den ene sangen har en av jentene i koret skrevet store deler av selv.

– Sangene våre handler mye om identitet, å være seg selv og å være stolt av den man er og den Gud har skapt en til å være. 

På tegnspråk

Denne musikkvideoen er også den første musikkvideoen Bergen Soul Children Sign er med på. I videoen bruker de tegn.

– Det er utrolig fint å ha med Bergen Soul Sign. De uttrykker teksten på en særegen måte, og legger til rette for at døve kan forstå og delta i lovsangen, sier Thomas Hammer i Acta.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"