Låtskrivingsskole på nett

I høst starter Mary Elizabeth Kolsrud en nettbasert låtskrivermodul på lovsangsskolen Disciples of Worship Academy. Kurset går i 12 uker fra 27. september til 13. desember 2021.

Undervisningen er på engelsk, slik at internasjonale deltakere også kan være med. Mary har fått med seg noen svært solide folk til å undervise. David André Østby har skrevet mange av sangene som synges i norske menigheter (Syng det ut, Gi meg Jesus, Graven er tom og mange flere). Paul Baloche er amerikaner, og har skrevet mange verdenskjente lovsanger (Open the Eyes of my Heart, Above All, Behold Him)

Zoom-samlingene er på torsdagskvelder fra 19:30 til 21:00.

For mer informasjon og påmelding, se www.lovsangsskole.no

Relatert innhold

– Dere vil kanskje ha runde bord i kaféen?

– Dere vil kanskje ha runde bord i kafeen, spurte en av arkitektene som jobbet med innredningen. Hun hadde satt seg litt inn i hva Normisjon driver med, og forklarte hvorfor hun spurte.

Read article "– Dere vil kanskje ha runde bord i kaféen?"

Nytt bygg i Bergen overleveres denne uken

Torsdag 23. september 2021 er entreprenøren ferdig med sitt byggearbeid, og planlegger å overlevere det nye bygget til Normisjon region Hordaland. Men noen detaljer gjenstår fortsatt før vi kan fylle bygget med mennesker.

Read article "Nytt bygg i Bergen overleveres denne uken"

Takknemlige øyedråper

En venn i sommer hadde vært i Etiopia og lagt merke til noe. «Dere i Vesten har så mye at dere glemmer å være takknemlige». Det er jo litt merkelig, for det burde vært omvendt.

Read article "Takknemlige øyedråper"