Nytt bygg i Bergen overleveres denne uken

Torsdag 23. september 2021 er entreprenøren ferdig med sitt byggearbeid, og planlegger å overlevere det nye bygget til Normisjon region Hordaland. Men noen detaljer gjenstår fortsatt før vi kan fylle bygget med mennesker.

Entreprenøren legger siste hånd på verket i disse dager, og denne uken skal de være ferdige med innsiden av dette superflotte bygget i Bjørnsons gate 11 i Bergen.

Når entreprenøren er ferdig, sendes søknad om brukstillatelse til kommunen. Og mens søknaden er inne til behandling, fortsetter arbeidet med å installere lyd, lys og bilde, få på plass scene, stoler, kafémøbler og utstyr til kontorene i andre etasje.

Når brukstillatelsen er på plass, kan vi endelig samles i Normisjons nye storstue i Bergen. Vi vet ikke hvor lang tid det tar, men håper å kunne begynne å ta bygget i bruk i løpet av oktober. Offisiell åpningsfest blir lørdag 8. januar 2022, og det kommer du til å høre mer om.

Heldigvis er kaffemaskinen allerede i hus, og når den er avduket, kan du smake espresso, cappuccino eller dobbel latte i kaféen.

Relatert innhold

– Dere vil kanskje ha runde bord i kaféen?

– Dere vil kanskje ha runde bord i kafeen, spurte en av arkitektene som jobbet med innredningen. Hun hadde satt seg litt inn i hva Normisjon driver med, og forklarte hvorfor hun spurte.

Read article "– Dere vil kanskje ha runde bord i kaféen?"

Takknemlige øyedråper

En venn i sommer hadde vært i Etiopia og lagt merke til noe. «Dere i Vesten har så mye at dere glemmer å være takknemlige». Det er jo litt merkelig, for det burde vært omvendt.

Read article "Takknemlige øyedråper"

Låtskrivingsskole på nett

I høst starter Mary Elizabeth Kolsrud en nettbasert låtskrivermodul på lovsangsskolen Disciples of Worship Academy. Kurset går i 12 uker fra 27. september til 13. desember 2021.

Read article "Låtskrivingsskole på nett"