Nytt bygg i Bergen overleveres denne uken

Torsdag 23. september 2021 er entreprenøren ferdig med sitt byggearbeid, og planlegger å overlevere det nye bygget til Normisjon region Hordaland. Men noen detaljer gjenstår fortsatt før vi kan fylle bygget med mennesker.

Entreprenøren legger siste hånd på verket i disse dager, og denne uken skal de være ferdige med innsiden av dette superflotte bygget i Bjørnsons gate 11 i Bergen.

Når entreprenøren er ferdig, sendes søknad om brukstillatelse til kommunen. Og mens søknaden er inne til behandling, fortsetter arbeidet med å installere lyd, lys og bilde, få på plass scene, stoler, kafémøbler og utstyr til kontorene i andre etasje.

Når brukstillatelsen er på plass, kan vi endelig samles i Normisjons nye storstue i Bergen. Vi vet ikke hvor lang tid det tar, men håper å kunne begynne å ta bygget i bruk i løpet av oktober. Offisiell åpningsfest blir lørdag 8. januar 2022, og det kommer du til å høre mer om.

Heldigvis er kaffemaskinen allerede i hus, og når den er avduket, kan du smake espresso, cappuccino eller dobbel latte i kaféen.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"