Pinsefest for alle 29. mai 2023

Mandag i pinsen, altså andre pinsedag, er du velkommen til Pinsefest for alle på Nordhordland Folkehøgskole på Frekhaug. Festen starter med gudstjeneste klokken 11:00, og så blir det grilling og moro etterpå. Norkirken Nordhordland er vertskap for dagen. Foreløpig ser det ikke ut som at vi trenger solkrem, men vær gjerne med å be om godt og tjenlig vær for å grille pølser!

Gudstjeneste 11:00

Ingelin Reigstad Norheim med team leder lovsangen, Thomas Hammer taler og det blir fest og moro! Barna er invitert til ulike samlinger etter alder.

Grilling, leker og moro etterpå

Etter gudstjenesten er det sosial samling med grilling og måltid, leker og aktiviteter. Ta med grillpølser — eller det du ellers har lyst å spise. Husk også kaffematen.

Tid: mandag 29. juni 2023 klokken 11:00-14:00 (sånn ca)
Sted: Nordhordland Folkehøgskole, Holtermandsvegen 3, 5918 Frekhaug

Relatert innhold

Den nye gjenbruksbutikken i Bergen ble åpnet med fanfare og bløtkake

Snoren er klippet for den nye gjenbruksbutikken i Bergen. De siste ukene har lokalet blitt forvandlet fra et tomt skall til å bli en trivelig butikk, både for nabolaget og tilreisende som jakter på et bruktfunn.

Read article "Den nye gjenbruksbutikken i Bergen ble åpnet med fanfare og bløtkake"

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"