Temakveld om ledelse og misjon

Velkommen til temakveld om ledelse og misjon torsdag 25. april klokken 19:00

Gladstone Rajesh Kumar er tidligere leder av Normisjons Asia-base. Nå er han på Norges-besøk, og vi inviterer til temakveld med Hallgeir Haaland og Gladstone.Gladstone er selv fra India, har bodd flere år i Bangladesh, og har fra begge land erfaring med politisk ustabilitet, religiøs fundamentalisme og konflikter.

– Vi har opplevd at Guds hånd har beskyttet oss fra ondt, sier Gladstone.Ekteparet Priya og Gladstone har bred erfaring fra misjonsarbeid, og har også tilbrakt et år sammen på Gå Ut-Senteret i Hurdal. Nå er Gladstone i Norge for å undervise på Tent-kurs.

På torsdag kveld besøker han Normisjon Hordaland, og vil dele med oss om de harde kårene for kristne i India og Bangladesh. Hvordan er det å være en etterfølger av Jesus og drive misjonsarbeid i denne virkeligheten? Gladstone utfordrer oss om hvordan vi som Normisjon kan bidra.

Han vil også dele om hvordan vi kan bygge etterfølgere og ledere i kirker og menigheter. Hvordan kan vi som er etterfølgere og ledere bety en forskjell

Hallgeir Haaland er med og leder kvelden.Det blir pause med servering og prat mellom bolkene.

Velkommen til en utfordrende og spennende kveld
torsdag 25. april klokken 19:00 i Bjørnsons gate 11 i Bergen