Suksess med sommerleir

Siste uken i juni tok rundt 60 personer turen til Wallemtunet for årets to sommerleirer. Først ut var en barneleir fra 7 til 10 år, så en familieleir, som er ny av året.

Naturopplevelser og mat utendørs


Flere barn var på leir alene for første gang, men heldigvis er det trygt og godt å være på Wallemtunet. Her er det lek og moro fra morgen til kveld, med fotball, volleyball, sporløp, spennende kubbespill-kamper, hoppeslott og mye annet gøy. Alt ligger til også til rette for flotte naturopplevelser, fjellturer av varierende lengde og flere måltid som både lages og nytes utendørs.

Nye trossteg

Både Martin Olsen og Thomas Hammer fra region Horda-land var med på leirene, og hadde andakter, misjonstimer og bibeltimer.
– Over hele landet har det vært en nedgang i antall leirdeltakere de siste årene, sier Acta-leder Thomas Hammer.
– Nedgangen er aller mest merkbar i begynnelsen av sommerferien. Derfor har vi tenkt nytt om sommerleirene våre, og i år satset på familieleir, sier Hammer. Han forteller at responsen har vært veldig god. I tillegg til denne leiren, arrangeres barneleir for de yngste skolebarna, der interessen og påmeldingen fortsatt er god.

– Å kunne invitere til leir har stor betydning. For noen barn er dette det eneste kristne fellesskapet de er en del av i løpet av året. Andre kommer fra mindre sammenhenger der det ikke er så mange på deres egen alder. Men på leirene er de mange. Vi bruker flere dager sammen, hører bibelfortellinger, ber og synger sammen.
— Mange tar nye steg i troen på leirene våre.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"