Ulike nasjoner sammen som Guds familie

Nylig var en gruppe fra Normisjon på Agenda1 Summmit i Bangkok. Blant dem var regionens egen Svein Høysæter.

Foto: Istock

BANGKOK/ BERGEN:

– Denne samlingen arrangeres av Agenda1 sentralt i IMI Kirken for å synliggjøre Agenda1s nedslag i Asia, og samtidig bygge broer mellom ulike land og kirkeledere. Over 100 deltakere fra ti ulike land kom: Nepal, India, Bangladesh, Malaysia, Filippinene, Kambodsja, Thailand, Laos, Vietnam og Norge. Fra Norge kom flere kristenledere fra ulike organisasjoner, sier Svein Høysæter.

Bønn, tilbedelse og nattverd

Høysæter forteller at det første og viktigste med å komme sammen på denne måten, er å møte Gud i bønn, tilbedelse og nattverd.

– Det blir satt av rikelig med tid til å være sammen for Guds ansikt som Guds familie. Dernest har vi korte presentasjoner på cirka 15 minutter fra hvert land hvor de presenterer det som de ser at Gud gjør i deres eget land. Deretter feirer vi hvert enkelt land, og ber for dem, sier Høysæter som forteller at dette er en flott måte å hedre hverandre på.

Mat, prat og undervisning

Så er det også godt med tid til prat og måltid.

– Å spise sammen bygger fellesskap og skaper nye muligheter for samarbeid på tvers av nasjonene. I tillegg har vi undervisning fra ulike ledere i ulike land. I år underviste særlig de unge lederne, både menn og kvinner på en fantastisk måte, sier Høysæter som gleder seg allerede til neste år.

Relatert innhold

Årsmøte

Velkommen til årsmøte i Normisjon region Hordaland i Kompagniet, Bergen, lørdag 22. april 2023

Read article "Årsmøte"

Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11

Bli med på offisiell åpning av Bjørnsons gate 11 i Bergen lørdag 14. mai klokken 11:00. Da blir det snorklipping og kake! Anne Hilde og Arve Reigstad synger. Normisjons generalsekretær Kjetil Vestel Haga og landsstyreleder Hallgeir Solberg deltar. Kom og bli med på feiringen, og få din bit av kaken!

Read article "Åpningshelg for Misjonssenteret i Bjørnsons gate 11"

Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter

Åpningshelgen i Bjørnsons gate 11 starter fredag 13. mai klokken 20:00. Bergen Gospel Unit samler tre av byens beste kor til storslått gospelkonsert.

Read article "Bergen Gospel Unit starter åpningshelgen for nytt Misjonssenter"