Bibelcamp 22 – Medvirkende

Talere

Marit Elisabeth Berling jobber som inspektør på Bibelskolen i Grimstad. Hun var i flere år leder for Actas landsråd.
Marit vokste opp med leir på Gulsrud leirsted og hadde barndom og ungdom i vår region. Hun er en flott forkynner som vi gleder oss til å høre på bibeltimene på bibelcampen. Temaene Marit har fått er: «Om jeg kaller deg ved navn» og «Kvardagskristen vil eg vera».

Peder Skjeldal er også vokst opp i vår region. Han er nå utadrettet pastor i Norkirken Molde. Peder skal tale på møtet fredag kveld. Temaet han har fått er: Vi rekker våre hender frem»

Marie Skarrebo Jørgensen har vokst opp med leir på Strand og har også vært ettåring i Acta VeBu. Hun jobber til daglig som kapellan i Lommedalen menighet i Bærum. Marie skal tale på lørdag kveld med temaet: «Lær oss å gå».

Oddvar Søvik skal tale på gudstjenesten på søndagen og hans tema er: «Velt alle dine veie». Oddvar Søvik er pensjonert pastor og forfatter. Han har vært områdeleder i Normisjon Agder, skolelagsprest i Kristiansand, ansatt i Indremisjonsselskapet og pastor i Frikirken i Kristiansand bl.a.

Isak Voie tale på åpningsmøtet torsdag kveld. Temaet han har fått er: «Som barn i ditt hus». Isak er ungdomspastor i Ytre Randsund misjonskirke.

Artister

Sveinung Hølmebakk har gitt ut 12 soloplater og driver en utstrakt konsertvirksomhet. Han er også kjent fra sine år i Nordic tenors. Han beveger seg gjerne mellom opera, gospel og vise. Med humor, varme og stemmeprakt makter han både å røre og begeistre sitt publikum. 

Torsdag 7. juli kl 20 har han konsert på Strand.

Roland Utbult er en kjent og kjær artist for mange. Siden platedebuten i 1975, har han satt sitt preg på menighetssang og kristenliv i Skandinavia med låter som Til vår Gud og Då skal glädjen bryte fram.

Roland regnes som en pionér innen moderne, kristen musikk. Utallige kor på 80-tallet hadde hans sanger på repertoaret.

Lørdag 9. juli kl 21 har han konsert på Strand.

Foredragsholder

Per Arne Dahl skal ha foredrag helt i starten på Bibelcampen. Dette er et av årets Lunsjforedrag selv om dette foredraget starter kl 14 med middag etterpå. Per Arne er kjent for mange og var i flere år biskop i Tunsberg.