Bursdagsfest med konsert og auksjon | torsdag 11. juli

I slutten av juli 1939 var 48 gutter fra Buskerud og Vestfold på den aller første leiren på Strand. Fire år senere ble stedet kjøpt av Indremisjonsselskapet – Vestfold krets (nå Normisjon) som organisasjonens leir – og misjonssted. Selve kjøpsdatoen, 11. juli 1943, regnes som Strand sin ”bursdag”.

Torsdag 11. juli inviterer vi til bursdagsfest med både konsert, grillbuffet og sommerauksjon.

På grillbuffeten selges pølse og brød (kr.25), 150 grams hamburgere med brød (kr.70),  sommerkotelett med bakt potet eller potetsalat (kr.70) og kyllingfilet med tilbehør (kr.70,-) Kiosken – med salg av is, mineralvann med mer er åpen i samme tidspunkt som grillbuffeten, fra kl.14.00-17.00.

Kl.15.00 blir det sommerauksjon. Vi har blant annet fått inn gjenstander fra organisasjonens to gjenbruksbutikker som skal gå under hammeren. Bilder, servise, porselensdukke, kaffekanne i kobber, veggur fra 1941, skolepult fra 1948 med mer er blant auksjonsgjenstandene.

Oddvar Myklebust er en dyktig sanger og musiker som vil ha en friluftskonsert på Strand kl.17.00. På repertoaret står blant annet viser fra inn – og utland. Fri entré.

Velkommen til bursdagsfest på Strand – for alle!

Hvis dårlig vær blir arrangementene flyttet inn.

Arrangementene er noen av flere under tittelen SOMMER PÅ STRAND.

Du kan lese mer om øvrige sommerarrangement HER