Sommer på Strand

Last ned programmet her:

KLIKK HER

I 80 år har titusener av barn og ungdom vært på leir på Strand. I sommer vil nærmere 300 barn og ungdommer være med på leirene som arrangeres av Acta, Normisjons barne – og ungdomsorganisasjon.

Strand er stedet for alle generasjoner. I sommer inviterer vi derfor til SOMMER PÅ STRAND. Det blir gudstjenester, møter, søndagsbuffeter, konsert, sommerauksjon og turer. Svein Granerud, seniorkonsulent i Normisjon og Kurt Hjemdal tidligere rektor på Bibelskolen i Grimstad blir med som talere på gudstjenester og møter i tillegg til regionlederen i Normisjon, Svein-Tony Gårdsø.

Strand har en historie som strekker seg over mer enn 600 år! Turene det er lagt opp til gir noen glimt av Strands historie på 1800-tallet, da skipsredere og sjømenn eide og drev Strand.

Deltakere på leir på 50 og 60-tallet husker nok godt bussen som hentet deltakere på Sandefjord togstasjon. Søndag 28. juli har vi fått leie en Volvo Bamse fra 1956 som vil ta oss med på tur fra Strand og inn til Bryggekapellet i Sandefjord sentrum. Og ikke nok med det – søndag 7. juli har vi sendt ut en spesiell invitasjon til personer som har veteranbiler. Vi håper på storinnrykk!

Alle tre søndager blir det servert middagsbuffet fra kl.13.00-16.00. Tre middagsretter og tre desserter hver av søndagene. Pris voksne kr.250, barn kr.125,-

Til konserten 11. juli med Oddvar Myklebust er det fri entré. Kombiner gjerne denne dagen med sommerauksjon på Strand kl.15.00 og grillbuffet fra kl.14.00-17.00.

Hele programmet for SOMMER PÅ STRAND kan du laste ned her.

 

Velkommen!