St. Hansstevne 2022

Program for dagen

Kl. 17.00 Grillene tennes/salg av mat

Kl. 18.00 Familiemøte.
Lek og moro

Kl. 19.30 Konsert med Trude Kristin Klæbo. Billetter à kr 200,- bestilles lenger ned på siden.

Kl. 21.00 St. Hans bål

Vel møtt til en hyggelig kveld!

 

Trude Kristin Klæbo:
Trude Kristin leverer sang og musikk til begravelser, brylluper, og konserter som solist og pianist. Hun trives godt i kirkerommet med sine mange år som pianist for gospelkoret Synzigus på Ål.

Trude Kristin har deltatt på Skjærgårdssang i Langesund i flere år med Frøydis Grorud, og sammen med Frøydis har hun utgitt 2 CDer som begge er blitt bestselgere.

Frøydis sier om Trude Kristin:
«Med et unikt og vakkert utrykk er Trude Kristin en enestående fortolker av låter i både pop, jazz og visesjangeren – og kan kanskje være «det norske svaret på Eva Cassidy». Med inderlighet i både stemme og pianospill og svært personlige arrangementer løfter hun sangene til nye høyder. «

Hun har samarbeidet med en rekke kjente norske artister som Per Erik Hallin, Jørn Hoel, Gil Bonden, Bjarne Brøndbo, Heine Totland og Trygve Skaug.

I oktober 2017 slapp hun sitt debutalbum, ‘Vinterlys’, der Christian Ingebrigtsen, Ingrid Skretting og Gaute Ormåsen var med. Platen er preget av melodiøs mainstream jazz og norske viser av bl.a. Erik Bye og Alf Prøysen. Produsent og multimusiker var Tarjei Nysted i samarbeid med bror og pianist Helge Nysted.

Kjøp billetter her: