Om Strand leirsted

Strand leirsted er et rusfritt leirsted med egne leirer og utleie til eksternes leirer, konferanse og selskaper. Vår bygningsmasse og beliggenhet er et meget godt utgangspunkt for mange av våre leietakere for deres arrangementer.

 Strand ligger idyllisk til på Østerøya i Sandefjord med strandlinje mot Mefjorden. Kun 6 km fra sentrum av Sandefjord og 16 km fra Sandefjord Lufthavn Torp, og midt mellom Tønsberg og Larvik. Med offentlige kommunikasjoner som fly, buss, tog og ferge er det kort vei til Sandefjord fra de fleste byer i Sør-Norge og flere europeiske storbyer.

Østerøya er kjent for sine friområder som er godt tilrettelagt for rikt og variert friluftsliv. Skjærgården gir mange muligheter, og ligger flott til for fiske. Kort vei til Skjellvika badestrand. Her kommer man inn på kyststien som strekker seg ca 10 km seg utover Østerøya mot Flautangen og Tønsberg Tønne. Utsikten fra «Tønna» er fantastisk, enten sola skinner eller vinden uler. Mefjorden, som ligger beskyttet mellom Østerøya og Vesterøya, har mange holmer og viker og egner seg godt til strandhugg med kano eller båt.

Strand leirsted eies av Normisjon region Vestfold/Buskerud og drives med kristen profil. Av prinsipielle grunner er det derfor ikke anledning til å severe alkohol på Strand.

Se www.strand-sandefjord.no for booking og mer informasjon.